.financity-logo { display: none; } .single footer, .single .financity-blog-title-wrap{ display:none !important; } tribe-bar-date-filter table { width: 100%; text-align: left; margin-bottom: 10px; } table tr td { padding: 0px;} /* div.gdlr-core-column-20 { position: fixed; right: 0; }*/ .wpcf7-form-control { background-color: #FFFFFF; } ..gdlr-core-page-builder-body { background-color: #FFFFFF; } body .gdlr-core-blog-full .gdlr-core-excerpt-read-more { display: none; }

Nieuwsbrief jan. 22 2

Het volgende seizoen wenkt al          

Dinsdag 1 februari starten de inschrijvingen

kind

Het lijkt vaak op een Gold Rush, als we het booking kantoor weer openen voor een volgend cursusseizoen. In groten getale komen mensen op onze receptie af. We proberen het sinds vorig jaar wat rustiger te doen, door de inschrijving online te houden, via de website. Je wordt na inschrijving binnen redelijke termijn gebeld om af te stemmen over de details van je speciale wensen. Daarna wordt voor jou of je kinderen de plaatsing in een lesgroep definitief, althans als je binnen 5 dagen betaald hebt. Anders moeten we de plaats open houden voor andere gegadigden.

We beginnen altijd vroeg in het jaar met de inschrijvingen. Dat komt omdat het toch een groot logistiek proces is, het roosteren. Of beter kun je nog spreken van “matchen”.

Bepalende factoren zijn,

  • Het vaardigheidsniveau in skiën van de cursist,
  • De beschikbaarheid van passende baankwaliteit en baanruimte,
  • De beschikbaarheid van leraren die bij zo’n klas goed aansluiten,
  • De preferente lesdag van het lid,
  • En niet zelden de combinatie met een ander gezinslid dat ook rond die tijd de baan op wil kunnen.

En als je dan weet dat we dit jaar gegroeid zijn naar 4000 leden dan is het toch een zeer grote operatie, het goed voor elkaar krijgen van een jaarrooster.

zibi

Dus, vanaf dinsdag aanstaande kun je terecht op de homepage van de website. Daar zie je dan in het midden van de pagina, onder de tekst “welkom in de Gooische Alpen”, de button waar je op moet klikken.

Vervolgens kom je in een uitvraag waar je je gegevens op kunt invullen…en dan word je met een paar dagen gebeld door de receptie om zaken definitief te maken.

Vraag ook naar de nieuwe folder de vanaf dit weekend beschikbaar is.