.financity-logo { display: none; } .single footer, .single .financity-blog-title-wrap{ display:none !important; } tribe-bar-date-filter table { width: 100%; text-align: left; margin-bottom: 10px; } table tr td { padding: 0px;} /* div.gdlr-core-column-20 { position: fixed; right: 0; }*/ .wpcf7-form-control { background-color: #FFFFFF; } ..gdlr-core-page-builder-body { background-color: #FFFFFF; } body .gdlr-core-blog-full .gdlr-core-excerpt-read-more { display: none; }

Nieuwsbrief jan 22 1.3

Het programma in de Kerstvakantie

was een groot succes. 

ban baan 1

 De Coronaperiode brengt voor Wolfskamer Wintersport ook nieuwe ervaringen. We ontdekten vorig jaar al de waarde van een vakantieprogramma in de Kerst en in de krokusperiode. Omdat we dit jaar veel leden toch snel naar de sneeuw en de bergen zagen gaan hadden we lage verwachtingen van de Kerstvakantie.

Het liep echter vele dagen storm ondanks vaak minder weer. Een verheugende ontwikkeling, want het betekent ook dat veel nieuwe geïnteresseerden kennis komen maken.

Het programma bestond hoofdzakelijk uit vrij skiën, proeflessen en ook privélessen en het populaire “tuben”

En om niet-leden ook een mogelijkheid te bieden op onze banen, hadden we een kerst-lidmaatschap in de aanbieding.

Zoals gezegd, het werd behoorlijk druk, wat ook weer veel eisen stelde aan de medewerkers die thuis waren en niet op vakantie naar de bergen. We zijn trots op de spirit in huis en de voortdurende bereidheid van onze medewerkers om vol inspiratie het clubleven aan te moedigen. Of ze nou leraar zijn, receptie- of horecamedewerker niets was te veel en steeds was er de grote glimlach.

margitEn er was natuurlijk ook weer een financiële bijdrage door het Kerstprogramma.

Zo werden er de afgelopen 8 dagen,

  • 77 Kerstpassen verkocht
  • 239 introducees verwelkomd
  • 59 privélessen gegeven
  • 142 proeflessen verzorgd
  • 308 mensen aan het “tuben gezet”.

We vragen onszelf vaak af hoe we het allemaal weer voor elkaar gebokst krijgen tussen de drukke cursusmodules door.