.financity-logo { display: none; } .single footer, .single .financity-blog-title-wrap{ display:none !important; } tribe-bar-date-filter table { width: 100%; text-align: left; margin-bottom: 10px; } table tr td { padding: 0px;} /* div.gdlr-core-column-20 { position: fixed; right: 0; }*/ .wpcf7-form-control { background-color: #FFFFFF; } ..gdlr-core-page-builder-body { background-color: #FFFFFF; } body .gdlr-core-blog-full .gdlr-core-excerpt-read-more { display: none; }

Nieuwsbrief jan. 22 4

Onze nieuwe brochure is er,      

We zijn nieuwsgierig naar je commentaar

brochure voor

Vandaag is de nieuwe brochure van Wolfskamer Wintersport van de drukpersen gekomen. Hij geeft uitdrukking aan een nieuwe ambitie, namelijk om in onze uitstraling ook professioneel te zijn. Maar vooral ook is hij iets uitgebreider. Daardoor kunnen we meer naar voren brengen waar we als vereniging graag voor willen staan.

Onze inspiratiebron is het bevorderen bij onze leden van “bewegen”. Maar ook het ervaren van een persoonlijk rustpunt in een hectisch bestaan is een doel. En tot slot willen we mogelijkheden scheppen om leuke andere mensen te ontmoeten.

Ook het plezier dat we hebben in bijvoorbeeld de G-Sport en het sporten met mensen met een lichamelijke beperking leeft in de club. Het staat er allemaal in. Haal de brochure op bij de receptie en leg hem op je nachtkastje, zouden we willen zeggen.

De brochure is bedoeld om ook voor nieuwe leden actief naar buiten te brengen waar Wolfskamer Wintersport als Sport en Leisure organisatie voor staat. Als je het gaat opschrijven wordt het nog eens extra duidelijk dat dat veelomvattend is. En dus daagt het ons als medewerkers van de vereniging sterk uit om al die ambities ook waar te maken. Dat begint bij supergoed lesgeven en gaat verder met het bieden van een leuke verenigingscultuur. Wij hopen dat het jou ook inspireert.

brochure achter

Graag gaan we het komende seizoen nadrukkelijker aan de slag met het verder bouwen aan een leuk en inspirerend verenigingsleven. Daar hopen we je in te bereiken en daar hopen we met name op je steun en motivatie. Graag horen wij commentaar op de brochure en in het bijzonder op wat we allemaal claimen als verenigingsdoelen.

Laat het ons weten, via mail en via het aanspreken van staf en kaderleden van de vereniging. We zien het graag tegemoet.