.financity-logo { display: none; } .single footer, .single .financity-blog-title-wrap{ display:none !important; } tribe-bar-date-filter table { width: 100%; text-align: left; margin-bottom: 10px; } table tr td { padding: 0px;} /* div.gdlr-core-column-20 { position: fixed; right: 0; }*/ .wpcf7-form-control { background-color: #FFFFFF; } ..gdlr-core-page-builder-body { background-color: #FFFFFF; } body .gdlr-core-blog-full .gdlr-core-excerpt-read-more { display: none; }

Nieuwsbrief jan 22 1.4

De wedstrijdploeg in het nieuw

wedstrijd t kleding

De wedstrijdploeg is bij vele sportorganisaties de “kers op de taart”.  Zo ook bij Wolfskamer Wintersport. We zijn sinds twee jaar systematisch bezig met een verjongingsopbouw van “onderen uit”. Dus echte talenten in de skischool nodigen we uit om eens te snuffelen aan de wedstrijdsport.

En zoals altijd zijn er vele jongeren die bewonderend kijken bij de doordeweekse trainingen op baan 3. De snelheid, de mooie slalomstijl en het tempo van trainen vallen op bij ons succesvolle team.

En hoe blij kun je dan zijn als de nieuwe kledinglijn er is en iedereen kan laten zien dat we er ook nog eens “gelikt” bij staan. Het gaat om het bijzondere merk Visor, geleverd door hoofdsponsor DAKA en ook nog eens met een uniek Wolfskamer design, waar de kleuren uit ons logo in terug te zien zijn

We komen onze atleten nu duidelijk herkenbaar overal tegen. Op de kunststof wedstrijdbanen, in de sneeuwhallen en in de Oostenrijkse bergen. Maar vooral ook zien we ze veelvuldig op de podiumblokken staan.

Het is daarom nu ook wel het goede moment om ouders en kinderen die een oogje hebben op de wedstrijdsport uit te nodigen zich bij het Technisch Comité te melden Als je al niet door ons gespot bent dan kun je altijd een poging wagen om in de picture” te komen. Meld je even bij Ruud Kalsbeek, MT lid en ook medeverantwoordelijke in het Technisch Comité. Via de receptie krijg je hem altijd te pakken.

ruud en zibi

Hierboven de trainers Ruud Kalsbeek en Zibi Koprzak met hun atleten op de Oostenrijkse pistes.