.financity-logo { display: none; } .single footer, .single .financity-blog-title-wrap{ display:none !important; } tribe-bar-date-filter table { width: 100%; text-align: left; margin-bottom: 10px; } table tr td { padding: 0px;} /* div.gdlr-core-column-20 { position: fixed; right: 0; }*/ .wpcf7-form-control { background-color: #FFFFFF; } ..gdlr-core-page-builder-body { background-color: #FFFFFF; } body .gdlr-core-blog-full .gdlr-core-excerpt-read-more { display: none; }

Nieuwsbrief januari 2021 1.1

Optimisme is onze brandstof

nieuwsbrief jan 21

Als Wolfskamer Wintersport zijn we dit seizoen iets bijzonders aan het doen. Met de start in september hebben we ons voorgenomen om onze leden en belangstellenden maximaal de gelegenheid te bieden om in deze pandemietijd van hun sport te genieten. Het blijkt geslaagd en velen ervaren het als een verademing om naast alle beperkingen in werk, recreatie en school, in beweging te kunnen komen op de skibanen van de club.

Bij de aanvang waren er een kleine 300 mensen van de gebruikelijke 3500 die schrik hadden en zich niet opgaven als lid. Ons motto, “veilig en onbezorgd skiën” heeft geleid tot allerlei veiligheidsmaatregelen die doeltreffend bleken. Het lijkt erop dat in de praktijk het vertrouwen van de liefhebbers gegroeid is en het plezier in sporten de overhand heeft genomen.

Het was in augustus, in de aanloop naar het seizoen even heel hard werken, Onwennige zaken moesten we aanpakken. “Moet de Horeca echt dicht…?” en “moeten de ouders/begeleiders echt buiten blijven? “En moeten we echt strikt gescheiden verkeersstromen op het terrein doorvoeren?” waren zo van die vragen waar we ons over moesten buigen. We hebben snel vat gekregen op de vele facetten van wat we nu ons Corona beleid noemen. De medewerking van de Gemeente Huizen en het klankborden bij NOC/NSF heeft geholpen om een pakket maatregelen te ontwikkelen waardoor het hele seizoen skiën mogelijk is gebleken.

Sterker nog, we hebben een grote wedstrijd georganiseerd zoals de Bambi Cup, met bijna 400 deelnemers en tv-verslaglegging met online streaming gedurende zes uur. De belangstelling was groot en we registreerden 6000 inlogs van belangstellenden, die genoten hebben van de enige echte skiwedstrijd in Nederland dit jaar. Maar ook de wedstrijdploeg heeft de Wolfskamer Najaars Cup als wedstijdserie van 3 zaterdagen geskied. En tot slot hadden we een overweldigend succes met 10 dagen “Licht in de tunnel”, een programma tijdens de Kerstvakantie waar meer dan 2500 deelnemers in het kader van “Wintersport in Nederland” van genoten hebben.

nb jan 1.1.1

We hebben zeer veel complimenten gekregen van leden, van de NSkiV -officials en van bestuurders in de regio. De uitdagingen die de pandemie in deze tijd aan de vereniging gesteld heeft maakte dat de inzet, saamhorigheid en het flexibele initiatief onder de vele medewerkers zeer hoog was. Daar zijn we trots op, evenals de medewerking die we ervaren hebben van de leden.

We zijn voorbereidingen aan het treffen voor het nieuwe seizoen. De inschrijvingen beginnen al op 1 februari a.s. Als de voortekenen ons niet bedriegen zal er een stormloop op de cursussen voor het nieuwe jaar ontstaan. En laten we hopen dat iedereen inmiddels overtuigd is dat veilig en vrolijk skiën in Corona tijd succesvol en kansrijk is gebleken. Wintersport in Nederland, als bron van sportief plezier, is een feit geworden dit seizoen. Op naar weer 3500 leden in het komende seizoen.