.financity-logo { display: none; } .single footer, .single .financity-blog-title-wrap{ display:none !important; } tribe-bar-date-filter table { width: 100%; text-align: left; margin-bottom: 10px; } table tr td { padding: 0px;} /* div.gdlr-core-column-20 { position: fixed; right: 0; }*/ .wpcf7-form-control { background-color: #FFFFFF; } ..gdlr-core-page-builder-body { background-color: #FFFFFF; } body .gdlr-core-blog-full .gdlr-core-excerpt-read-more { display: none; }

Nieuwsbrief januari 2021 1.3

De krokusvakantie lonkt…

NB jan 1.3.1

Ons programma voor de Kerstvakantie bleek een groot succes. Meer dan 2500 mensen namen deel aan de verschillende mogelijkheden zoals proeflessen, vrij skiën, clinics en tuben. De roep was dan ook groot om dit met de krokusvakantie te herhalen. Van zaterdag 20 februari tot en met zondag 28 februari is het zover. En we hebben het programma verrijkt en ook extra tubes aangeschaft. Binnenkort staat het programma op onze site

Het leek in de Kerstvakantie of iedereen naar de Wolfskamer gevlucht was, voor bewegen, gezelligheid en frisse lucht. Ouders die al zo lang, onder andere door gesloten scholen en kinderopvang, met hun kinderen thuis zaten kwamen ze vrolijk bij de club afleveren. Een niet zelden namen ze zelf een Kerstpas en gingen ook de baan op.

Maar ook niet-leden, die lucht gekregen hadden van de mogelijkheid om in de Gooische Alpen een wintersportbeleving op te doen, meldden zich. Ook hier bood de Kerstpas uitkomst. Tot slot namen leden ook familieleden en leuke buren mee voor een uitje bij “Wintersport in Nederland”.

nb jan 1.3.2

Het hoeft geen betoog. Het grote enthousiasme inspireerde ook de skileraren en overige medewerkers en zo is er dus opnieuw een programma ontwikkeld, dit keer voor de krokusvakantie. Omdat tegen die tijd de inschrijvingen voor de cursussen van komend seizoen zijn gestart is het tevens een prima gelegenheid voor belangstellenden om kennis te maken met Wintersport in Nederland. Zo heeft ook met Kerst menigeen gebruik gemaakt van de mogelijkheid om de Kerstpas met volledige discount om te zetten in een definitief lidmaatschap. Lekker skiën in Huizen doet verlangen naar meer.

Het gaat om twee weekenden en vijf doordeweekse dagen, dus blokkeer je agenda vast en kom lekker naar de IJsselmeerstraat.