.financity-logo { display: none; } .single footer, .single .financity-blog-title-wrap{ display:none !important; } tribe-bar-date-filter table { width: 100%; text-align: left; margin-bottom: 10px; } table tr td { padding: 0px;} /* div.gdlr-core-column-20 { position: fixed; right: 0; }*/ .wpcf7-form-control { background-color: #FFFFFF; } ..gdlr-core-page-builder-body { background-color: #FFFFFF; } body .gdlr-core-blog-full .gdlr-core-excerpt-read-more { display: none; }

Nieuwsbrief januari 2021 1.4

Over een week… de inschrijvingen !! Zorg dat je erbij bent…

nb jan 1.5

Het is ieder jaar weer opmerkelijk en voor ons als vereniging verheugend…. de run op de goede plaatsjes in de skiklassen van het volgende seizoen. We beginnen traditiegetrouw op 1 februari, zodat we ruim de tijd hebben om op een zorgvuldige manier de klassen in te delen. Vaak zijn er bijzondere wensen om bijvoorbeeld meerdere kinderen uit één gezin parallel in hun respectievelijke klasjes te krijgen, zodat het vervoer door ouders efficiënter is. Maar ook volwassenen kunnen door er vroeg bij te zijn, deels hun eigen (vrienden)groep samenstellen en hun voorkeursleraar aan geven.

We gaan het dit jaar anders regelen. Deels geïnspireerd door Coronabeperkingen, maken we het eerste deel van de inschrijving digitaal. Dus vanaf 1 februari (er volgt nog nader bericht) ga je naar onze website, daar zoekt je jouw voorkeurskeuze uit, zoals bijvoorbeeld een seizoencursus, of slechts module 1 en vervolgens stuur je de aanmelding online in.

Binnen een paar dagen krijg je per mail bevestiging of word je desgewenst eerst nog gebeld voor nader overleg. Met de uiteindelijke bevestigingsmail krijg je ook “een tikkie” mee, waardoor je het cursusgeld per ommegaande kunt betalen. Met de betaling, binnen vijf dagen, is je cursus definitief geboekt.

De cursussen in september gaan sowieso door, onafhankelijk van het feit of de pandemie tegen die tijd nog actief is. We hebben in het huidig seizoen afdoende bewezen dat we het lessen en wintersport “in de lucht houden” met alle voorzorgen en veiligheidsmaatregelen die geïndiceerd zijn. Wat we hopen is dat leden die het afgelopen jaar uit schrik nog “koudwatervrees” hadden, nu overtuigd zijn van de zorgzame en veilige situatie die wij op de banen realiseren. Dus kom allemaal naar de Gooische Alpen het komend seizoen. Ook is duidelijk dat, mocht je niet naar de sneeuw kunnen of gaan, er in het Gooi toch lekker geskied kan worden. En voor kinderen geldt dat de skisport zo’n appèl doet op hun sensomotorisch, dat het sowieso, of je nu naar de sneeuw gaat of niet, een stevige bijdrage is aan hun lichamelijke ontwikkeling. Nader berichten volgen op de site.

nb jan 1.5.2