.financity-logo { display: none; } .single footer, .single .financity-blog-title-wrap{ display:none !important; } tribe-bar-date-filter table { width: 100%; text-align: left; margin-bottom: 10px; } table tr td { padding: 0px;} /* div.gdlr-core-column-20 { position: fixed; right: 0; }*/ .wpcf7-form-control { background-color: #FFFFFF; } ..gdlr-core-page-builder-body { background-color: #FFFFFF; } body .gdlr-core-blog-full .gdlr-core-excerpt-read-more { display: none; }

Nieuwsbrief januari 2021 1.6

Mondkapjes, toch een goede zaak !

nb jan 1.6.1

Strikt juridisch is het in de buitenlucht niet verplicht, het dragen van een mondkapje. Toch zien wij dat veel mensen het spontaan doen en het ook prettig vinden als hun omgeving ook het besmettingsgevaar in acht neemt, door een kapje te dragen.

Het is om die reden dat wij vanaf heden de clubregel willen stellen dat op het clubterrein mondkapjes worden gedragen. We zien het als solidariteit en als een bijdrage om andere in bescherming te nemen.

Je kunt er van alles van denken, de waarde of kracht van het dragen van een mondkapje, Wij geloven in het volgende,

  • Je bent zelf bij het opdoen van het kapje weer even alert op het besmettingsrisico in algemene zin en dus ook op andere maatregelen die je in acht moet nemen , zoals anderhalve meter “Social Distance”
  • Het is een blijk van respect naar anderen die graag zorgzaam met de besmettingsrisico’s willen omgaan.
  • Onze medewerkers dragen om die reden ook allemaal een kapje, primair als teken van onze betrokkenheid in het licht van “help de pandemie de wereld uit”

Wij zullen vanaf deze week erop toezien dat iedereen deze clubregel navolgt.

nb jan 2021 1.6.2