.financity-logo { display: none; } .single footer, .single .financity-blog-title-wrap{ display:none !important; } tribe-bar-date-filter table { width: 100%; text-align: left; margin-bottom: 10px; } table tr td { padding: 0px;} /* div.gdlr-core-column-20 { position: fixed; right: 0; }*/ .wpcf7-form-control { background-color: #FFFFFF; } ..gdlr-core-page-builder-body { background-color: #FFFFFF; } body .gdlr-core-blog-full .gdlr-core-excerpt-read-more { display: none; }

Nieuwsbrief krokus 1.1

Welkom aan de Lente
Adieu aan de strakke Covid regels …….

kinderland

Het winderige en natte weer van de laatste tijd gooide er nog een schepje bovenop, op het sombere gevoel bij alle beperkingen. Maar de ommezwaai lijkt daar. Er is aantrekkelijk lenteweer aangekondigd en wij hebben weer vrije bewegingsruimte op de club. Na bijna twee jaar kunnen we weer als vanouds genieten bij Wolfskamer.

Wij willen een compliment uitbrengen naar onze 4000 leden en hun bereidheid steeds weer mee te bewegen als we door de regelgeving de roosters om moesten gooien. Ook de controle op de QR-code werd niet altijd gewaardeerd, maar daar is door het merendeel van onze leden sportief aan meegewerkt. Voorop stond voor bestuur en staf de keuze om voor alle leden te bevorderen dat ze konden vertrouwen op een Covid-veilig sportklimaat op de club.

Met nog twee weken seizoen cursus te gaan en vervolgens een Module 3 waar je nog steeds op in kunt schrijven, is er nog tot april de mogelijkheid van genieten in de Gooische Alpen.

baan 4

Onze staf en de leraren en trainers zien jullie graag komen. Als je in de krokusvakantie naar de sneeuw bent geweest is het verstandig om nog even op onze banen verder te gaan en met je skileraar te bespreken wat je in de sneeuw nog weer aan vaardigheid geleerd hebt. Oefening baart kunst zullen we maar zeggen.