.financity-logo { display: none; } .single footer, .single .financity-blog-title-wrap{ display:none !important; } tribe-bar-date-filter table { width: 100%; text-align: left; margin-bottom: 10px; } table tr td { padding: 0px;} /* div.gdlr-core-column-20 { position: fixed; right: 0; }*/ .wpcf7-form-control { background-color: #FFFFFF; } ..gdlr-core-page-builder-body { background-color: #FFFFFF; } body .gdlr-core-blog-full .gdlr-core-excerpt-read-more { display: none; }

Nieuwsbrief krokus 1.2

Koffie, thee, een biertje en
                          een warme hap
Het wordt weer genieten binnen en buiten

We staan gesteld om onze horecagelegenheden op korte termijn op een hoger peil te brengen. De clublounge boven wordt morgen, 1 maart, leuker “aangekleed” voor de laatste twee maanden van het seizoen. De groep bedienende medewerkers is uitgebreid met een nieuw gezelschap, veelal met opleidingsachtergrond van de Hotelschool in Den Haag. Het samenspel met andere medewerkers binnen de nieuwgevormde afdeling “Hospitality”, met name medewerkers van de receptie, maakt een betere bezetting mogelijk. Nou maar hopen dat we niet te vaak te maken krijgen met het fenomeen “quarantaine” zodat we optimaal over de nieuwgevormde groep kunnen beschikken.

De voor dit seizoen ingezette vernieuwing van de horeca is bij aanvang van het seizoen maar ten dele doorgevoerd. De buiten locatie “Wolfskamer Plaza” met de parasols en de horeca en receptiekiosk is een succes gebleken. Veel ouders van jonge kinderen konden ondanks de Covid regels vaak op een aangename wijze de verrichtingen van hun kleintjes volgen. Het plein, mede omzoomd met de ski-shop, is een aanwinst gebleken.

Wat niet goed ging was de vernieuwing van de ruimte “boven/ binnen”. Met name personele problematiek, maar ook wisselende Covid-eisen maakten dat we ons niet goed wisten aan te passen, na de status van vorig seizoen waarbij de Horeca-ruimte gesloten was. Met de nieuwe afdeling “Hospitality”, ontstaan er voor de club-lounge “binnen” nieuwe initiatieven die al deze week zichtbaar en tastbaar zullen worden. En ook de Food & Beverage mix zal verder ontwikkeld worden, geïnspireerd door wat onze leden, zowel de kleintjes en jongeren alsook de volwassenen aangenaam vinden.

hamburger

Ondertussen is een team samengesteld dat in de maand maart een plan ontwikkelt voor een meer ingrijpende hedendaagse vernieuwing van onze Club lounge/ Après-ski. Het zal met zich meebrengen dat de ruimte nog meer visuele verbinding gaat krijgen met ons mooie groene pistelandschap. De realisatie, na bestuurlijke goedkeuring, zal voor de start van het nieuwe seizoen volbracht zijn. Uit de kring van trouwe verenigingsleden worden bijdragen geleverd. De ervaring en inspiratie van Cees Stensen, onze nieuwe externe partner, staat borg voor een mooi resultaat in september aanstaande. En als we dan vrij blijven van Covid regels gaan we weer uitgebreid genieten op de club. En wat we ook gaan stimuleren is dat veel mensen dan hun verjaardag of jubileum op de club komen vieren.