.financity-logo { display: none; } .single footer, .single .financity-blog-title-wrap{ display:none !important; } tribe-bar-date-filter table { width: 100%; text-align: left; margin-bottom: 10px; } table tr td { padding: 0px;} /* div.gdlr-core-column-20 { position: fixed; right: 0; }*/ .wpcf7-form-control { background-color: #FFFFFF; } ..gdlr-core-page-builder-body { background-color: #FFFFFF; } body .gdlr-core-blog-full .gdlr-core-excerpt-read-more { display: none; }

Nieuwsbrief krokus 1.3

Je seizoen verlengen
                            met module 3

vanaf nu nog zeven weken skiën op de club

zibi

Heb je genoten in de sneeuw de afgelopen week… of ben je verdrietig dat je niet naar de sneeuw bent geweest? Vanaf nu kun je nog 7 weken skiën in de Gooische Alpen. De huidige seizoencursus (module 1 & 2) loopt nog 2 weken. Maar dan start aansluitend module 3, een slotakkoord aan je wintersport plezier van bij elkaar 5 weken.

Meld je bij de receptie en bekijk wat de mogelijkheden zijn.

Vaak zien we dat leden na de krokusvakantie in de sneeuw vergeten dat ze nog recht hebben op de twee lessen die nog ingeroosterd staan. Onze aanbeveling is om die lessen wèl te volgen, met name om op de baan uit te vinden wat de sneeuw heeft bijgedragen aan je ontwikkeling als skiër. Het is ook een goede momentopname bij het inroosteren qua skivaardigheid en leerbehoefte voor het volgend seizoen.

Maar nog leuker is als je aansluitend je inschrijft voor module 3, die meteen na afloop van module 2 opstart. Dan pak je er nog weer 5 weken “Gooisch” skiën bij en kun je in totaal nog 7 weken skiën.

Je kunt voor module 3 de voorkeur eraan geven gewoon verder te gaan met je ontwikkeling als skiër. Maar je kunt desgewenst ook kiezen voor het leren van een meer specifieke ski-vaardigheid zoals slalom skiën of skiën op een buckelpiste. Bespreek dit met je leraar de komende twee weken en laat je adviseren.

oudjes

Heb je doordeweeks tijd, omdat je al gestopt bent met werken dan kun je ook besluiten om met leeftijdsgenoten je aan te melden als groep. Module 3 wordt dan een soort “pret”-cursus. Het leuke is dat de komende 7 weken de kans op mooi weer groter kan zijn, waarmee het skiën op onze banen extra leuk wordt.