.financity-logo { display: none; } .single footer, .single .financity-blog-title-wrap{ display:none !important; } tribe-bar-date-filter table { width: 100%; text-align: left; margin-bottom: 10px; } table tr td { padding: 0px;} /* div.gdlr-core-column-20 { position: fixed; right: 0; }*/ .wpcf7-form-control { background-color: #FFFFFF; } ..gdlr-core-page-builder-body { background-color: #FFFFFF; } body .gdlr-core-blog-full .gdlr-core-excerpt-read-more { display: none; }

Nieuwsbrief krokus 1.4

De G-skiërs in Wagrain.
Plezier en competitie in de sneeuw

g-ski

In de Krokusvakantie willen we als ski-liefhebbers allemaal graag naar de sneeuw. Onze verenigingsleden stonden dit jaar al lang te popelen. Maar we hebben ook speciale afdelingen van Wolfskamer Wintersport die als groep gaan. De wedstrijd skiërs houden een tweeweekse sneeuwtraining. Maar ook onze G-skiërs, de groep met een verstandelijke beperking, gaan vol energie gezamenlijk voor een G-ski sneeuwweek naar Wagrain in Oostenrijk. En naar goed gebruik wordt er dan veel georganiseerd, waaronder spannende wedstrijden.

Wolfskamer is van breedtesport, wedstrijdsport en aangepaste sport. Dus naast de welbekende Skischool, met tijdens het seizoen wel 250 skiklassen, met 2500 cursisten per week, hebben we kleinere afdelingen voor de andere disciplines. Zo zijn we zeer succesvol met onze G-skiërs. Iedere week wordt er sinds jaar en dag getraind op onze pistes. Maar het gaat verder.

We zijn ook succesvol met deze groep bij de mondiale “Special Olympics”. Wolfskamer is er altijd bij met een afvaardiging in de Nederlandse selectie. En zoals zo vaak wordt succes en plezier gestuwd door de energie van vrijwilligers bij de club. Samen met gespecialiseerde skileraren/coaches, die de wereld van mensen met een verstandelijke beperking goed aanvoelen, zorgen ze voor het succes van deze groepering bij Wolfskamer.

De familie de Jong, is steeds pauze loos bezig zaken te organiseren voor deze “poot” van Wolfskamer. Zoon Laurens, lid van de skischool staf van Wolfskamer, zet samen met vriendin Hanneke ook waar mogelijk menig vrij uurtje in om zijn actieve ouders mede te ondersteunen.

paul

Wolfskamer is trots op deze verenigingsenergie en we zijn een niet weg te denken factor in de wereld van de G-sport geworden. Kijk ook even naar onderstaande YouTube filmpjes van de afgelopen week in Wagrain, gemaakt door Marc Verbeek.