.financity-logo { display: none; } .single footer, .single .financity-blog-title-wrap{ display:none !important; } tribe-bar-date-filter table { width: 100%; text-align: left; margin-bottom: 10px; } table tr td { padding: 0px;} /* div.gdlr-core-column-20 { position: fixed; right: 0; }*/ .wpcf7-form-control { background-color: #FFFFFF; } ..gdlr-core-page-builder-body { background-color: #FFFFFF; } body .gdlr-core-blog-full .gdlr-core-excerpt-read-more { display: none; }

Nieuwsbrief krokus 1.5

Inschrijven volgend seizoen
Let op, de klassen zijn nu alweer voor de helft gevuld.

baan 5

“Als de kippen erbij …”, luidt een bekend gezegde. Het lijkt van toepassing op de praktijk bij Wolfskamer. Het seizoen is nog niet afgelopen of men schrijft al in voor het volgend seizoen, dat pas in september begint. De achtergrond is ook duidelijk. Wij openen al vroeg de inschrijvingen, omdat we graag rustig de tijd nemen om zorgvuldig in te roosteren. We beogen de cursist in de goede klas te krijgen, waarmee goede aansluiting is op het skivaardigheidsniveau van de cursist. Anderzijds hebben veel mensen ook voorkeur voor een moment en tijdstip in de week.

En dan is het net zoals bij een file…. Als je voorin staat heb je wat meer kans op de gewenste plaats.

Gedurende dit seizoen zijn we met meer dan 500 nieuwe leden gegroeid in omvang. Wat dat betekent voor de instroom voor de cursussen van het komend seizoen kunnen we niet helemaal overzien.

Wat we weten is dat menigeen dit jaar vooral ook gericht was op de mogelijkheid om weer naar de sneeuw te kunnen. Dus de pet stond vermoedelijk nog niet helemaal naar het inschrijven voor komend seizoen.

Desondanks is de instroom pittig geweest, waarbij nu al meer dan de helft van het gebruikelijke volume ingevuld is. Voor de vereniging een prettig beeld. Maar niet leuk voor mensen die specifieke wensen hebben voor dagen of klassen.

Dus wacht niet langer maar meldt je aan voor het komend seizoen.

kiosk

Op de website, midden op de grote foto zit een blauw “balkje” met de tekst “aanmelden seizoen ’22-’23 “. Als je daarop klikt kom je in een uitvraag schema en geef je jezelf of je familieleden op. Je wordt dan binnen niet al te lange tijd gebeld om specifieke wensen met je door te spreken.