.financity-logo { display: none; } .single footer, .single .financity-blog-title-wrap{ display:none !important; } tribe-bar-date-filter table { width: 100%; text-align: left; margin-bottom: 10px; } table tr td { padding: 0px;} /* div.gdlr-core-column-20 { position: fixed; right: 0; }*/ .wpcf7-form-control { background-color: #FFFFFF; } ..gdlr-core-page-builder-body { background-color: #FFFFFF; } body .gdlr-core-blog-full .gdlr-core-excerpt-read-more { display: none; }

Nieuwsbrief krokus 1.6

Sneeuwtrainingen Wagrain
Twee weken hard trainen en deelname aan het NK voor ons wedstrijdteam.

ruud

Onder leiding van Ruud Kalsbeek en Zibi Koprzak heeft een selectie uit ons wedstrijdteam een veertiendaagse wedstrijdtraining in de sneeuw gehad. Het betekende voor de trainers dat ze veelvuldig een slalom moesten “steken”. Voor de wedstrijdskiërs betekende het vooral hard werken met ook wedstrijden ertussendoor. Het hoogtepunt is de deelname aan het Nederlands Kampioenschap in de sneeuw, maandag, dinsdag en woensdag deze week in het pittoreske Maria Alm.

Wedstrijdsport bij Wolfskamer concentreert zich op het Nederlands Kampioenschap op de baan. Maar onze ambities gaan verder. We hopen dat onze atleten ook successen boeken in de sneeuwhallen. Maar vooral ook is het leuk dat we ons “mannetje staan” in de Oostenrijkse sneeuw.

De krokus-sneeuwtrainingen leveren traditioneel de mooie mix van lekker trainen in de sneeuw en ook deelname aan het Nederlands Kampioenschap. Het betreft een open Kampioenschap waarbij de Nederlanders meedoen aan een Internationale Fiche wedstrijd. Zeer tot de verbeelding sprekend. Onze Maarten Meiners, deelnemer dit jaar aan de Olympische Spelen in Peking, is ook zo begonnen.

Zibi en Ruud verdelen de taken dezer dagen met enerzijds wedstrijd coaching en anderzijds doortrainen voor het gedeelte van de ploeg dat niet aan het NK meedoet. Die training is pittig en wordt gegeven op de Hinterreit.

in de sneeuw

Het plezier, het teamgevoel, het pittige trainen, maar ook het dollen in de sneeuw typeren de sneeuwtrainingen van Wolfskamer