.financity-logo { display: none; } .single footer, .single .financity-blog-title-wrap{ display:none !important; } tribe-bar-date-filter table { width: 100%; text-align: left; margin-bottom: 10px; } table tr td { padding: 0px;} /* div.gdlr-core-column-20 { position: fixed; right: 0; }*/ .wpcf7-form-control { background-color: #FFFFFF; } ..gdlr-core-page-builder-body { background-color: #FFFFFF; } body .gdlr-core-blog-full .gdlr-core-excerpt-read-more { display: none; }

Nieuwsbrief maart 21.4

Spannende cursussen in de sneeuw, voor leden van Wolfskamer….een nieuwe partner

epique

We werken al langere tijd met ze samen, de sympathieke mensen van Epique Mountain Adventures. Het is een sportieve touroperator die een breed aanbod heeft van off piste trainingen in Oostenrijk tot spannende sneeuwreizen in Antarctica. Ze bereiden hun deelnemers altijd voor op onze pistes in Huizen.

Wij zijn blij dat we de banden hebben aangetrokken en dat het aanbod van Wolfskamer daarmee fraai verbreed is naar leuke en uitdagende reizen naar de sneeuw. Ben je het even zat, de sleur van alle dag, overweeg dan als geoefende skiër om eens korter of langer mee te gaan met ons sneeuwreizen aanbod. Roderik Sillevis en Ruud Kalsbeek van onze skischoolstaf kunnen je er alles over vertellen.

Voor wie goed kan skiën is de hang naar het echte werk in de sneeuw altijd groot. En niet zelden zie je in een gezin dat een van de partners of oudere kinderen graag meer en verdergaand de beleving in de sneeuw opzoekt. Daar hebben we met ons nieuwe partnerschap met Epique een fijn aanbod voor. Het zijn topprofessionals die zeer ervaren zijn in het organiseren van groepssneeuwreizen. Maar wat ze vooral zeer verantwoord doen is hun aanbod afstemmen op de verschillende skikwaliteiten onder onze leden.

Heb je nog nooit echt in de Tiefschnee geskied, dan gaan we dat eerst goed voorbereiden op de gewone piste in Oostenrijk. Pas als het verantwoord is wordt de volgende stap gemaakt. De meest extreme varianten bieden we met Epique aan in Antartica.

epique op berg

We zijn er trots op dat we met zo’n leuke sportieve partner een nieuw aanbod hebben voor onze leden. Van kunststof in de Gooische buitenlucht, tot sneeuwhellingen in Antarctica ……je kunt voor veel terecht in onze vereniging. Vraag eens naar de mogelijkheden.

Op dit moment liggen door Corona bij Epique de reizen stil. Maar ze zijn vol bezig met de uitwerking vanaf september. Als Wolfskamer lid zal je voordelen hebben in prijs en andere condities bij deelname aan een Epique sneeuwreis. Onderzoek het eens.