.financity-logo { display: none; } .single footer, .single .financity-blog-title-wrap{ display:none !important; } tribe-bar-date-filter table { width: 100%; text-align: left; margin-bottom: 10px; } table tr td { padding: 0px;} /* div.gdlr-core-column-20 { position: fixed; right: 0; }*/ .wpcf7-form-control { background-color: #FFFFFF; } ..gdlr-core-page-builder-body { background-color: #FFFFFF; } body .gdlr-core-blog-full .gdlr-core-excerpt-read-more { display: none; }

Nieuwsbrief maart 21.5

De inschrijvingen gaan hard, zorg dat je erbij bent.

rutschi kinderen

We gaven het al aan, de ontwikkelingen bij Wolfskamer zijn best spectaculair. We hebben een seizoen met veel leuke activiteiten. En de wijze waarop we de beperkingen door Corona hebben opgevangen krijgt waardering. We benadrukken daarbij twee zaken, namelijk als je niet naar de sneeuw kunt, kom dan wintersporten in de Gooische Alpen en wees verzekerd dat je bij ons zorgeloos kunt skiën.

De waardering daarvoor is groot want we groeien snel in ledental. Er hebben zich op dit moment al 1400 leden ingeschreven voor de cursussen van het komend seizoen, waarbij veel nieuwe leden.

Om niet achter het net te vissen qua beschikbaarheid van klasruimte en qua lestijdstippen die jou in het bijzonder passen, is de aanbeveling om toch maar vast contact te zoeken met de receptie.

We beschouwen het als een compliment, groeien in Corona tijd. Maar we zouden het niet leuk vinden als trouwe leden achter het net vissen.

In de praktijk blijkt dat er vooral een run is op lestijdstippen die zich makkelijk laten combineren met andere verplichtingen. Voor jongeren en kinderen zijn de schooltijden en de sporttijden bij andere sporten zoals hockey of voetbal een factor. Voor volwassenen zijn er vaak vele verplichtingen en ook wel de reis- en filetijd die richting gevend zijn, als het gaat om voorkeurssporttijden bij Wolfskamer.

joel kinderland

Onze receptie en het bedrijfsbureau doen er alles aan om behoeftes van leden en de ruimte in het rooster goed te matchen. Maar de mogelijkheden zijn niet onbeperkt. Dus wie het eerst komt, het eerst maalt, geldt ook onbedoeld bij Wolfskamer Wintersport.

De procedure is tegenwoordig heel efficiënt. Ga naar onze website, druk op de button “aanmelden seizoen 21-22”, boven in de grote foto en zoek daar jouw voorkeurskeuze uit. Het is een korte invuloefening. Binnen een paar dagen krijg je per mail bevestiging of word je desgewenst eerst nog gebeld voor nader overleg. Met de uiteindelijke bevestigingsmail krijg je ook “een tikkie” mee, waardoor je het cursusgeld per ommegaande kunt betalen. Met de betaling, binnen drie dagen, is je cursus definitief geboekt.

We hopen je mail snel te ontvangen.