.financity-logo { display: none; } .single footer, .single .financity-blog-title-wrap{ display:none !important; } tribe-bar-date-filter table { width: 100%; text-align: left; margin-bottom: 10px; } table tr td { padding: 0px;} /* div.gdlr-core-column-20 { position: fixed; right: 0; }*/ .wpcf7-form-control { background-color: #FFFFFF; } ..gdlr-core-page-builder-body { background-color: #FFFFFF; } body .gdlr-core-blog-full .gdlr-core-excerpt-read-more { display: none; }

Nieuwsbrief maart 21.6

Uitverkoop van goede skispullen………pak je kans bij de Wolfskamer Serviceshop

vos terrein

Het eind van het seizoen nadert, dus tijd voor onze ski-shop op Wolfskamer Plaza om de schappen leeg te krijgen. Wintersportkleren en skiuitrusting worden nu eenmaal jaarlijks vernieuwd en de shop moet straks leeg zijn om de nieuwe collectie voor het najaar te ontvangen.

We zijn niet flauw… kortingen zijn er tot 70 %. En let op… Corona had in de shop en bij Edwin Vos in zijn winkel in Baarn toch wel een nadelig effect. Dus er zijn veel mooie kleren blijven hangen. Die gaan er nu allemaal uit.

Op vertoon van je lidmaatschapsdocument krijg je als Wolfskamer lid 10% extra korting op de winkelprijs. Pak je kans, dit weekend en volgend weekend.

Het zit er al weer op voor onze mooie serviceshop.

We hebben sinds september op het Wolfskamer plein het mooie paviljoen, waar we hebben kunnen genieten, van het gemak en ook wel de allure van de verhuurruimte en de Service shop. Henk, die er altijd klaar stond om “last minute” probleempjes op te lossen als je snel iets nodig had, gaat de deuren binnenkort sluiten. Zijn blik staat dan alweer gericht op de nieuwe najaarscollectie.

Daarom dit weekend en volgende weekend grote uitverkoop. Spectaculaire prijzen voor hartstikke mooie wintersport spullen. Pak je kans.

uitverkoop vos