.financity-logo { display: none; } .single footer, .single .financity-blog-title-wrap{ display:none !important; } tribe-bar-date-filter table { width: 100%; text-align: left; margin-bottom: 10px; } table tr td { padding: 0px;} /* div.gdlr-core-column-20 { position: fixed; right: 0; }*/ .wpcf7-form-control { background-color: #FFFFFF; } ..gdlr-core-page-builder-body { background-color: #FFFFFF; } body .gdlr-core-blog-full .gdlr-core-excerpt-read-more { display: none; }

Nieuwsbrief november 2020 4.1

Covid-proof online …een topevenement op 12 december

kinderen

Covid heeft in dit seizoen de hele sport- en evenementenagenda van de Nederlandse Wintersport weggevaagd. Daarmee gaat ook ons landelijke evenement “de Triple”, het grootste Nederlandse wedstrijdsportevenement voor wintersporters, niet door.

Maar Wolfskamer zou Wolfskamer niet zijn als we niet toch iets spannends voor elkaar zouden gaan boksen. Dat is gelukt. De Covid regels staan toe dat jongeren binnen een clubcompetitie doen. Alleen is dat zonder ouders/begeleiders en toeschouwers.

We hebben een onderdeel van de Triple, de succesvolle “Bambi cup”, opgepakt als een online-streaming evenement op 12 december a.s.

Meer dan 300 geselecteerde behendige jonge skiërs gaan op 12 december op de slalom met elkaar de strijd aan. Jaarlijks was dat altijd al een belangrijke wedstrijd die tot de verbeelding sprak. Veel publiek, ontroerde en trotse ouders en grootouders gaven het evenement een bijzonder cachet.

Dit jaar gaan we de wedstrijd online weergeven. Met meerdere cameraopstellingen met een “pit reporter” en interviews, met inbelmogelijkheid van ouders, gaan we via internet televisie verzorgen van de hoogste kwaliteit. De bekende Mari-Carmen Oudendijk, sportjournaliste onder andere bij de Olympische Spelen en Wimbledon, zal de wandelende reporter zijn.

In de komende twee weken zullen de skileraren van alle skiklassen de jonge skiërs selecteren en uitnodigen voor de wedstrijd. Samen met ouders zullen ze zich dan moeten opgeven, ten laatste op woensdag 9 december. Inschrijving kost € 6,50 met een vroeg boek bonus van meer dan 25%.

De inlog op de uitzending zal gaan via de facebookpagina van Wolfskamer en waarschijnlijk ook via de site Wintersport.nl. Wij willen er graag landelijk ruchtbaarheid aan geven om ook duidelijk te maken dat skiën en wintersportplezier bij ons, zelfs onder lastige omstandigheden, altijd zal doorgaan.

We hopen op een topevenement veel deelnemers en veel plezier bij onze talentvolle jongeren en hun familie.