.financity-logo { display: none; } .single footer, .single .financity-blog-title-wrap{ display:none !important; } tribe-bar-date-filter table { width: 100%; text-align: left; margin-bottom: 10px; } table tr td { padding: 0px;} /* div.gdlr-core-column-20 { position: fixed; right: 0; }*/ .wpcf7-form-control { background-color: #FFFFFF; } ..gdlr-core-page-builder-body { background-color: #FFFFFF; } body .gdlr-core-blog-full .gdlr-core-excerpt-read-more { display: none; }

Nieuwsbrief november 4.2

Kerstplezier in de Gooische Alpen

alpine

We merken het in onze mooie bossen in het Gooi en op de Veluwe, de drang om de Covid beperking te ontvluchten en te genieten in de natuur.

Het inspireerde ons om een mooi programma te ontwikkelen voor de Kerstvakantie. Lekker de Gooische Alpen in met je gezin, met familie, met je beste vrienden of als kinderen onder elkaar als die zich thuis zitten te vervelen.

Maar ook voor de leden en bekenden die gewend waren deze periode naar de sneeuw te gaan zal ons programma een antwoord bieden nu veel wintersportgebieden een “no go” kennen.

Vrij skiën als lid is er sowieso, de meeste van de dagen eind december. Maar op specifieke dagen zullen we leuke en uitdagende profgramma’s draaien. Met een enquête die je eerstdaags wordt toegezonden kun je ons helpen met het aangeven van je interesse en voorkeur.

Wij denken aan bepaalde categorieën van interesses.

#Kinderen die eruit willen in de dagen voor en na de Kerst. Waarom niet samen met hun vriendjes/ vriendinnetjes naar de skibaan brengen, waar ze onder toezicht plezier kunnen hebben,

#Gezinnen die na een hectisch jaar samen als gezin iets willen beleven in de Gooische Alpen. Eindelijk kunnen kinderen hun ouders uitdagen of kunnen ouders hun onwennigheid op de ski even wegpoetsen met een privéles.

#De empty nest ouderejaars, die bij gebrek aan leuke mogelijkheden in kroeg of restaurant graag met vrienden, familie of buren een sportief uitje zoeken.

Wat gaan we organiseren?

Als basis bieden we de gebruikelijke dingen, zoals vrij skiën, een proefles of een privéles. Als lid van Wolfskamer Wintersport is het vrij skiën sowieso een gratis onderdeel van je lidmaatschap. Maar we willen het extra leuk maken, met,

  • Een vaste slalom opstelling gedurende de hele periode waardoor je op eigen initiatief dit “koningsnummer “van de skisport kunt oefenen.
  • Small Group Clinics; voor ongeveer 4 à 5 mensen als groepje onder begeleiding gericht te oefenen op bijzondere kanten van het skiën, zoals de slalom, de buckel piste, verbeteren van je parallel ski kwaliteit, etc. Je kunt desgewenst een eigen groep samenstellen met kennissen en je kunt aangeven welke clinic we voor je moeten geven. De leraren zijn er…!
  • De parallel slalom, waar onder begeleiding, vrienden en familieleden elkaar in een parallel afdaling kunnen uitdagen. Coaching door een leraar helpt tevens om je vaardigheid te vergroten
  • Een uurtje met de Tube donderjagen; Voor kinderen in het bijzonder een hoop pret.

We zullen snel het programma en de data bekend maken. Help ons met je belangstelling aan geven in de enquête. En als er toevallig sneeuw ligt wordt het nog leuker.

sneeuw