.financity-logo { display: none; } .single footer, .single .financity-blog-title-wrap{ display:none !important; } tribe-bar-date-filter table { width: 100%; text-align: left; margin-bottom: 10px; } table tr td { padding: 0px;} /* div.gdlr-core-column-20 { position: fixed; right: 0; }*/ .wpcf7-form-control { background-color: #FFFFFF; } ..gdlr-core-page-builder-body { background-color: #FFFFFF; } body .gdlr-core-blog-full .gdlr-core-excerpt-read-more { display: none; }

Nieuwsbrief november 4.4

november 4.4Klaar voor de 2de seizoenshelft?  Schrijf je nu in voor module 2

De meesten doen het, het boeken van een volledige seizoen cursus van begin september tot eind maart. Maar feitelijk bestaat een seizoen cursus uit twee modules. De eerste loopt van september tot het Kerstreces. De focus daarbij ligt op het verwerven van de basisvaardigheden in het skiën. De tweede module loopt van Oud & Nieuw tot eind maart en is meer gericht op de complete skibeweging en het skiën in de praktijk.

Als je slechts module 1 genomen hebt, is het nu het moment om module 2 te boeken. Je kunt dan nog ingeroosterd worden in de klassen en lestijden naar keuze.

LEES MEER

We hebben geluk dat we ondanks de pandemie qua skiën niks te kort hoeven te komen., De wijze waarop we het lessen Corna-proof hebben ingericht krijgt alom respect en bij de overheden de bereidheid verregaand met onze wensen mee te denken. Feitelijk missen we de Apresski, maar verder komen we op de hellingen en in de lessen niets tekort. Het onderlinge plezier, de kwaliteit van de lessen en leraren en vooral ook het zorgeloze sporten op de Wolfskamer hellingen.

Laat de kans niet voorbijgaan om nog een paar maanden te genieten van de lessen. En voor het geld hoef je het niet te laten. We blijken nog altijd goedkoper dan het tennissen en hockeyen.

Wat moet je doen?

Bel een dezer dagen de receptie en schrijf je in voor module 2. Je kunt ook even langs gaan bij de receptie en samen met degene die de roosters maakt kijken welke cursusgroep of welke lestijd je het beste uitkomt. Vroegboekers hebben een voordeel…”wie het eerst komt, het eerst maalt.”

4.4