.financity-logo { display: none; } .single footer, .single .financity-blog-title-wrap{ display:none !important; } tribe-bar-date-filter table { width: 100%; text-align: left; margin-bottom: 10px; } table tr td { padding: 0px;} /* div.gdlr-core-column-20 { position: fixed; right: 0; }*/ .wpcf7-form-control { background-color: #FFFFFF; } ..gdlr-core-page-builder-body { background-color: #FFFFFF; } body .gdlr-core-blog-full .gdlr-core-excerpt-read-more { display: none; }

Nieuwsbrief november 4.5

4.5

Ze liggen er klaar voor, onze mooie banen, waar je op de Open Dag met het skiën kunt kennismaken

 Zaterdagmiddag de 12de december en zondag de 13de de hele dag, zijn er de bekende Open Dagen van Wolfskamer Wintersport. Het zijn heerlijke momenten waar je je welkom voelt bij onze club en voor € 10,- een proefles kunt nemen. Lekker “snuffelen” aan het skiën in de Gooische Alpen en wat de lessen je aan vaardigheid en plezier gaan brengen.

Maar ook kun je nu eindelijk leuke vrienden, kennissen of buren een dienst bewijzen door ze mee te nemen voor een proefles. Wij staan er klaar voor.

En heb je specifieke wensen, bijvoorbeeld dat, nu je kinderen zo lekker skiën jij ook weleens van je angst op de helling af wilt…. Kom langs en bespreek het met iemand van onze skischoolstaf. We doen aan maatwerk, dus ook voor jou is er een oplossing.

LEES MEER

Wat zien we als vereniging graag?

Voorop staat dat we het leuk vinden als hele families en gezinnen lid zijn van onze vereniging. We zijn dol op kinderen en hoe die zich het skiën onbevangen eigen maken. Maar juist ook als de ouders zelf ook actief worden op de baan wordt duidelijk dat skiën bij uitstek de sport is voor familie en gezin.

Maar het omgekeerde is ook het geval. Ben je vrijgezel of heb je als stel geen kinderen, dan is Wolfskamer bij uitstek de club met de sport waar je samen met vrienden en kennissen van kunt genieten.

Zo ook oud jaarclubgenoten uit de studietijd …je kunt hier lekker je hart ophalen als de eerste druk van een tijdrovend jong gezin weer van je af is gevallen. Gewoon weer even samen dollen alsof je nog een twintiger bent.

Tot slot is skiën de sport die je tot op hoge leeftijd kunt doen. Als Oma of als charmante 70-plusser, kun je je nog altijd zo vrij als een vogeltje voelen op onze buitenbanen.

Kom het onderzoeken op 12 en 13 december aanstaande …….

4.5 roetsie