.financity-logo { display: none; } .single footer, .single .financity-blog-title-wrap{ display:none !important; } tribe-bar-date-filter table { width: 100%; text-align: left; margin-bottom: 10px; } table tr td { padding: 0px;} /* div.gdlr-core-column-20 { position: fixed; right: 0; }*/ .wpcf7-form-control { background-color: #FFFFFF; } ..gdlr-core-page-builder-body { background-color: #FFFFFF; } body .gdlr-core-blog-full .gdlr-core-excerpt-read-more { display: none; }

Nieuwsbrief november 4.6

4.6

Zo staan ze achter de bar en zo zijn als steward je gastheer en gastvrouw aan de poort.

Het mag duidelijk zijn, de pandemie doet wat met Wolfskamer Wintersport.  Om het sportleven waar we dol op zijn mogelijk te blijven maken hebben we allerlei zaken moet aanpassen. Maar ook hebben we als medewerkers flexibel andere rollen en taken moeten oppakken.

Corona tijd is niet alleen maar droefenis. Het is ook de tijd waarin spontaan nieuwe patronen ontstaan, nieuwe ervaringen worden opgedaan en op een nieuwe leest ander verbintenissen tussen onze leden en onze medewerkers ontstaan.

Wij prijzen ons gelukkig dat we met de nodige aanpassingen de praktijk van het wekelijkse sporten kunnen blijven bevorderen.

LEES MEER

Inmiddels is er bijna geen medewerker meer die zijn rol of bijdrage inpandig vervult, De nieuwe uitdagingen in Corona tijd, hebben met zich meegebracht dat we allemaal samen met onze leden in de buitenlucht zijn.

Het mooie nieuwe Wolfskamer Plaza plein, voor het nieuwe paviljoen met de ski shop en het verhuur souterrain, draagt ook bij aan een geheel nieuwe beleving aan de voorzijde van ons terrein. We kunnen constateren dat van de zijde van leden en van medewerkers werkelijk met grote flexibiliteit en sportiviteit aanpassingen gevonden worden aan de nieuwe condities waar we ons aan te houden hebben.

Een groot compliment waardig aan de hele vereniging.

Tegelijkertijd hebben we bijvoorbeeld een wedstrijdteam dat het hele seizoen traint terwijl alle wedstrijden worden afgelast. Voorwaar een uitdaging om dan te blijven geloven in je sport. Vanuit de club hebben we dat deels opgelost met het starten van de Wolfskamer Najaarscup. Een serie interne wedstrijden, helemaal officieel met een heuse slalom en tijdwaarneming, uitmondend in een Wolfskamer sporttitel.

We prijzen ons gelukkig dat het Wolfskamer skiteam de handschoen oppakt en vrolijk doorgaat met de Olympische sportgedachte.

Laten we hopen dat we vrij snel weer de degens kunnen kruisen met de andere clubs op landelijk niveau,

Corona en de pandemie hebben toch maar aangetoond waar de veerkracht en creativiteit van onze vereniging voor staat.

4.6 tim