.financity-logo { display: none; } .single footer, .single .financity-blog-title-wrap{ display:none !important; } tribe-bar-date-filter table { width: 100%; text-align: left; margin-bottom: 10px; } table tr td { padding: 0px;} /* div.gdlr-core-column-20 { position: fixed; right: 0; }*/ .wpcf7-form-control { background-color: #FFFFFF; } ..gdlr-core-page-builder-body { background-color: #FFFFFF; } body .gdlr-core-blog-full .gdlr-core-excerpt-read-more { display: none; }

WOLFSKAMER WINTERSPORT SNOWEXPERIENCE

Als er sneeuw ligt op de baan in Huizen genieten we natuurlijk extra. Één keer in de zoveel tijd maken we dat mee en dan is het ook dolle pret voor medewerkers en leden. Maar we hebben inmiddels ook ervaring opgedaan met georganiseerde Wolfskamer sneeuwreizen. Dat blijkt steeds een groot succes en we overwegen nu om er meer te gaan organiseren. Maar voordat we daar mee beginnen willen we graag een indicatie krijgen van de echte belangstelling onder onze leden.

Waar hebben we het over ?

In het wintersport naseizoen, zeg maar in april, is er vaak nog mooie sneeuw in Oostenrijk. Ook is het dan minder druk en liggen de prijzen niet ongunstig. Onder onze geoefende skileraren zijn er verschillende die ervaren zijn om een leuke groep van tussen de 8 en 12 deelnemers een slordige week mee op sleeptouw te nemen. Het concept laat zich raden………….beter leren skiën  onder deskundige en vertrouwde leiding op de besneeuwde hellingen, even eruit als de lente al weer gloort en natuurlijk humor en pret met een groep gelijk gestemden.

Praktisch zou dit inhouden dat we individuele deelnemers of stellen (volwassenen) uitnodigen in te schrijven, een aangenaam hotel regelen in een leuke ski-omgeving  (we kennen er velen)en de  rompslomp van onze kant regelen. Het streven is een redelijke totaal prijs voor hotel, passen, de inwendige mens, les en begeleiding. De maand april ligt het meest voor de hand.

Het vervoer er naar toe zou dan individueel kunnen, of waar mogelijk door ons gecombineerd in een paar auto’s.

Graag nodigen we geïnteresseerden uit om vrijblijvend hun belangstelling naar voren te brengen. Een mailtje aan de receptie ( [email protected] ) onder vermelding “belangstelling Wolfskamer sneeuwreis april” is voldoende

Aan de hand van de reacties komen we met een of meerdere uitgebreide voorstellen.