.financity-logo { display: none; } .single footer, .single .financity-blog-title-wrap{ display:none !important; } tribe-bar-date-filter table { width: 100%; text-align: left; margin-bottom: 10px; } table tr td { padding: 0px;} /* div.gdlr-core-column-20 { position: fixed; right: 0; }*/ .wpcf7-form-control { background-color: #FFFFFF; } ..gdlr-core-page-builder-body { background-color: #FFFFFF; } body .gdlr-core-blog-full .gdlr-core-excerpt-read-more { display: none; }

WOLFSKAMER WINTERSPORT GROEIT SNEL

Kwam het door het winterse sneeuwweer die zondag 10 december, die voor inspiratie zorgde? Of kwam het door het grote succes van de Tripple de dag ervoor, met de Bambi Cup, de Nationale Alpine wedstrijden en de G-wedstrijden, waardoor toeschouwers zelf zin kregen? Of moeten we het als een beloning beschouwen voor de vernieuwingen binnen de vereniging, met de mooie nieuwe buckelpiste, de verbeterde aanpak van de lerarentraining  of de gezellige uitstraling van ons vernieuwde Apresski café. Hoe het ook zij ….Wolfskamer is ten opzichte van het jaar ervoor met 200 leden gegroeid. Vele jonge gezinnen alsook groepjes volwassenen melden zich gemotiveerd aan.

Dat is een goed teken vinden we binnen bestuur en management. In deze tijd waar veel sportverenigingen kampen met teruglopend ledental zetten wij een vrolijke groei in.

Maar vooral ook is leuk dat er de hele week door zoveel lesgroepen actief zijn met een piek in het weekend. Het brengt de soort gezellige drukte waar we als wintersporters van houden.

Dat het onze organisatie uitdaagt om alle lesgroepen goed met leraren bemand te krijgen laat zich raden. Maar de aanpak dit seizoen met nieuwe instroom van leraren, een verder uitgewerkt lesmethodenmodel en het steeds weer bedenken van leuke lesthema’s, blijkt goed te werken. Ondanks griepgolven die ook in de kring van leraren slachtoffers maken, hebben we de zaken steeds weer voor elkaar. Wij verwachten voor het komende seizoen nog weer verdere groei.