.financity-logo { display: none; } .single footer, .single .financity-blog-title-wrap{ display:none !important; } tribe-bar-date-filter table { width: 100%; text-align: left; margin-bottom: 10px; } table tr td { padding: 0px;} /* div.gdlr-core-column-20 { position: fixed; right: 0; }*/ .wpcf7-form-control { background-color: #FFFFFF; } ..gdlr-core-page-builder-body { background-color: #FFFFFF; } body .gdlr-core-blog-full .gdlr-core-excerpt-read-more { display: none; }

“Het wintersportseizoen is gestart”

september 2020

De skibanen lonken, de ski’s zijn geslepen, de leraren staan te popelen. Tijdens de traditionele Open Dagen, afgelopen weekend, was het een vrolijke drukte van belang.

Alom kregen we de complimenten voor de totaal nieuwe uitstraling en beleving bij het begin van het Wolfskamer terrein. Wolfskamer Plaza, het  gezellige plein dat is ontstaan èn ook het nieuwe paviljoen met ski-shop en verhuurafdeling prikkelden een gevoel van optimisme. De goede Corona maatregelen deden de rest. Iedereen had zin in het nieuwe seizoen. Op naar zorgeloos skien in de Gooische Alpen!

Met de start van het seizoen is het goed om ook nog wat zaken op een rijtje te zetten. Dan is er voor onze leden ook houvast aan hoe het dit seizoen werkt.

  • Allereerst hebben we weer te maken met ongeveer 2500 cursisten, waarvan het merendeel niet alleen module 1 , tot het Kerstreces, maar de volledige seizoenscursus tot en met maart heeft geboekt.
  • Iedere week zien we 250 klasjes die geïnspireerd op allerlei vaardigheidsniveaus lessen volgen. Het merendeel zien we terug op zaterdag en zondag.
  • Daarnaast zijn er veel mensen die individuele privé-lessen gaan volgen. En dan is er nog het vrij skiën. Zie voor de openingstijden onze website.
  • De lessen starten op zaterdag 12 september en na een week is iedereen uit de startblokken.
  • De lessen zijn 45 minuten, 5 minuten korter dan in het verleden om de veiligheid te garanderen in verband met de Corona maatregelen. Zo is er gelegenheid om zonder dringen de baan te verlaten.
  • We starten om en om, met groepen op de baan, de ene groep boven en de andere groep beneden aan iedere baan. Dit ook weer om maximale “social distance “ te garanderen .
  • Nieuw is ook dat de huurski’s nu in het nieuwe gebouw te vinden zijn. Daar vindt dus ook het omkleden plaats, alhoewel we aanbevelen om thuis zo veel mogelijk al je ski-kleren aan te trekken. Dus het oude gebouw waar de receptie zit, die een rol vervult naast het nieuwe info-loket op Wolfskamer Plaza , ons nieuwe centrale skiplein.
  • Het ‘Apresski café heeft een wat beperkter functie, ook weer om de Corona veiligheid in acht te nemen.

Het seizoen start, de leraren zijn er klaar voor en de zorgvuldigheid ten aanzien van de Corona kwesties zijn positief getest tijdens de Open Dagen , 5 en 6 september .

We vertrouwen op een inspirerend wintersportseizoen in de Gooische Alpen

september open dag