.financity-logo { display: none; } .single footer, .single .financity-blog-title-wrap{ display:none !important; } tribe-bar-date-filter table { width: 100%; text-align: left; margin-bottom: 10px; } table tr td { padding: 0px;} /* div.gdlr-core-column-20 { position: fixed; right: 0; }*/ .wpcf7-form-control { background-color: #FFFFFF; } ..gdlr-core-page-builder-body { background-color: #FFFFFF; } body .gdlr-core-blog-full .gdlr-core-excerpt-read-more { display: none; }

Nieuwsbrief september 1

Start van ons nieuwe skiseizoen   
vol wintersport inspiratie

kinderland

Een lange hete zomer, meer dan twee maanden lang, riep nou niet meteen de gedachte aan wintersport op. Onze skileraren konden zich een week geleden door de hitte en de droogte, nog amper voorstellen dat het skiseizoen voor de deur stond.

Bij Wolfskamer lijkt de timing perfect. Deze week gingen we van start en meteen ook werden we verrast door herfstachtig weer. Onze ski-service shop met Henk & Edwin was al een paar weken open, om filevorming in de winkel te voorkomen. Het lijkt dat iedereen juist op tijd klaar is voor een uitdagend seizoen. De staf en medewerkers hebben bepaald niet stilgezeten deze zomer. Met grote krachtsinspanning is de bovenverdieping van het clubhuis radicaal verbouwd tot een nieuwe verenigingslounge. We zijn nog niet helemaal klaar maar dat is met anderhalve week gepiept.

Zoals gebruikelijk zijn alle pistes weer vernieuwd met het strak maken van de ondergrond, het in orde brengen van het sproeisysteem en de spuitnippels, het vervangen van het onderliggende vilt en het voor een derde vervangen van de vertrouwde groene matten. Een fris pistelandschap waar we wekelijks weer heerlijk op “los” kunnen gaan. Schrikken was het bij de start van de zomer toen een zeer grote blikseminslag alle elektrische systemen verwoestte. De laatste elektromotoren voor de lift konden pas vorige week geleverd worden.

Maar we staan er… met geïnspireerde leraren, een nieuw horecateam, uitgeruste receptie en een heel mooi evenementenprogramma dit jaar zijn we vol verwachting. En ook de wedstrijdploeg is al weer hard aan het trainen, de groep G-skiërs is opnieuw groter geworden en de skiërs met een lichamelijk beperking stromen na een jaar Covid-terughoudendheid weer uit het hele land toe.

Wolfskamer Wintersport is er klaar voor… veel plezier in de Gooise Alpen!

foto 1