.financity-logo { display: none; } .single footer, .single .financity-blog-title-wrap{ display:none !important; } tribe-bar-date-filter table { width: 100%; text-align: left; margin-bottom: 10px; } table tr td { padding: 0px;} /* div.gdlr-core-column-20 { position: fixed; right: 0; }*/ .wpcf7-form-control { background-color: #FFFFFF; } ..gdlr-core-page-builder-body { background-color: #FFFFFF; } body .gdlr-core-blog-full .gdlr-core-excerpt-read-more { display: none; }

Nieuwsbrief september 2

NIEUW, onze verenigingslounge                       
40 jaar na de bouw van ons clubhuis

krant

In 1983, een kleine 10 jaar na de start van onze vereniging, met één helling en zonder sleeplift, kregen we ons clubgebouw. Een chaletgebouw met een grote veranda en een traditioneel Après-ski café.

Vorig seizoen kwamen we tot het inzicht dat we de Horeca op een andere leest wilden hebben. Met de mogelijkheid om op ons nieuwe Wolfskamer Plaza een hapje en een drankje te genieten, hadden we het begin gecreëerd. De Covid-omstandigheden hielpen niet om binnen in ons gebouw door te pakken. Dat hebben we deze zomer gedaan met een totaal nieuwe en zeer grote Verenigingslounge, met permanente serre. De eerste reacties zijn enthousiast en beloftevol. We zijn nog niet helemaal klaar maar je kunt er nu al terecht bij slecht weer.

De voornaamste inspiratie bij het verbouwingsplan was de aantrekkelijkheid van ons pistelandschap. Drie jaar geleden met het weghalen van de tussenhekken tussen de pistes, hebben we een mooi pistelandschap gekregen. Maar van binnenuit was het amper zichtbaar. Met het ontwerp van een grote glazen pui en een hogere serre hebben we veel licht en uitzicht gekregen. En met het opheffen van de bestuurskamer is er tevens een leuk uitzicht ontstaan op Wolfskamer Plaza.

bar

We hebben “buiten “naar “”binnen” gehaald met de grote ruimtelijke verenigingslounge. De uitgifte balie met stalen buis, ruwhouten eikenbarblad , glazen schappen en metalen golfplaat geeft een hedendaags “industrieel” karakter. Het hout dat we gevonden hebben bij Frank Pouwer in Doorwerth is 60 jaar wind gedroogd eiken uit de Champagnestreek. De levensgrote “stamtafel” van 4 meter lang is uit hetzelfde hout. Hij weegt 350 kilo, dus je kunt erop dansen. Ook de grote statafels die bij de bar komen zullen van hetzelfde hout gemaakt worden.

De verenigingslounge wordt geopend van ons oktoberfeest op 30 september.