.financity-logo { display: none; } .single footer, .single .financity-blog-title-wrap{ display:none !important; } tribe-bar-date-filter table { width: 100%; text-align: left; margin-bottom: 10px; } table tr td { padding: 0px;} /* div.gdlr-core-column-20 { position: fixed; right: 0; }*/ .wpcf7-form-control { background-color: #FFFFFF; } ..gdlr-core-page-builder-body { background-color: #FFFFFF; } body .gdlr-core-blog-full .gdlr-core-excerpt-read-more { display: none; }

Succesvolle Open Dagen

nb september 1.2

Het leek wel of het afblazen van de Open Dag in maart j.l., destijds als gevolg van het begin van de Corona pandemie, dubbel en dwars werd ingelopen met de bezoekersopkomst afgelopen weekend. Met name de zondag was het volle bak. Klapstuk was het aanbod van de proeflessen van een tientje. Velen maakten er gebruik van. Een groot aantal bezoekers besloot vervolgens terplaatse om lid te worden en in te schrijven voor de seizoenscursus. De wijze waarop de Coronamaatregelen waren uitgevoerd voedde verder het vertrouwen dat zorgeloos skiën inderdaad aan de orde is het komende seizoen.

Voor medewerkers, management en bestuur was de Open Dag vreugdevol door het in gebruik nemen van het nieuwe plein Wolfskamer Plaza en het nieuwe paviljoen. Het geeft een hele verfrissende uitstraling aan het wintersport complex van Wolfskamer.

Het kennismaken met de kwaliteit van onze banen geeft ieder jaar weer leuke reacties. Met name als volwassenen en kinderen al wel eerder in de sneeuw hebben geskied. Het andere karakter van onze kunststof buitenbanen, de iets pittiger moeilijkheidsgraad, maar ook het sporten in de buitenlucht, bieden impressies die verrassend zijn.

Ook deze Open Dagen gingen velen overstag door de overtuiging dat wintersportplezier ook in het Gooi mogelijk is. Maar het meest overtuigend is iedere keer weer de mededeling van ervaren clubleden dat als je in Huizen goed leert skiën, dat je dan mijlen voorsprong hebt eenmaal in de sneeuw.

De vereniging en haar staf kon zich verheugen in vele complimenten en een forse inschrijving voor het komend seizoen. We zijn er trots op in een tijd dat het effect van de pandemie toch her en der rampen aanricht.

nb september 1.2