.financity-logo { display: none; } .single footer, .single .financity-blog-title-wrap{ display:none !important; } tribe-bar-date-filter table { width: 100%; text-align: left; margin-bottom: 10px; } table tr td { padding: 0px;} /* div.gdlr-core-column-20 { position: fixed; right: 0; }*/ .wpcf7-form-control { background-color: #FFFFFF; } ..gdlr-core-page-builder-body { background-color: #FFFFFF; } body .gdlr-core-blog-full .gdlr-core-excerpt-read-more { display: none; }

Onze horeca in corona tijd

nb sept 1.4

Dat voor veel skiers de sport en passie enigszins synoniem zijn met de Erdinger of een Jägereister in een apresski café, is bekend. Wij hebben de afgelopen jaren ons best gedaan om die sfeer en mogelijkheden aan te bieden in ons Apresski café in Huizen. Bij ons vervulde het café ook een rol als aangename en comfortabele plaats om de skiles van je kinderen af te wachten.

Dat het uitgerekend die Apresski-omgeving in het Oostenrijkse Ischel is geweest waar de pandemie een extra verspreidingsdynamiek heeft gekregen, is kwetsend voor onze sport.

Wij kiezen ervoor om voorlopig behoedzaam om te gaan met het aspect “ski café “ als hoeksteen van het leuke Wolfskamer Wintersport.

We gaan het seizoen uit de startblokken met vooral “food & beverage -to go “ als principe. Dat kan nog steeds een wijntje of een biertje, maar ook een erwtensoep of een hamburger zijn. Maar het café als verblijfsruimte zal maar beperkt te benutten zijn.

We hebben een mooi terrein, met inmiddels achterin bij baan 5,6 & 7 een paviljoen met een leuke loggia en sinds deze zomer aan de ingangszijde een mooi plein, Wolfskamer Plaza, waar naast het Apresski terras onder aan baan 2 vele mogelijkheden zijn om in de buitenlucht beschut te genieten van het skiën van je kinderen en partners.

Het is voor de komende periode de doelstelling om “Corona-proof de uitgifte van koffie, chocomel, bier en wijn, soep en tosti op de afhaalpunten op de drie locaties mogelijk te maken. Het ‘Apresski café heeft dan vooralsnog even zijn kwaliteit als café verloren, tot nader orde.

We gaan samen met onze bezoekers ontdekken welke verruiming de komende maanden mogelijk en haalbaar is.

Graag ontvangen we feedback op de maatregelmix die met name in de Horeca een andere beleving met zich mee zal brengen.

nb september 1.4