.financity-logo { display: none; } .single footer, .single .financity-blog-title-wrap{ display:none !important; } tribe-bar-date-filter table { width: 100%; text-align: left; margin-bottom: 10px; } table tr td { padding: 0px;} /* div.gdlr-core-column-20 { position: fixed; right: 0; }*/ .wpcf7-form-control { background-color: #FFFFFF; } ..gdlr-core-page-builder-body { background-color: #FFFFFF; } body .gdlr-core-blog-full .gdlr-core-excerpt-read-more { display: none; }

De nieuwbouw en wat we de komende weken nog afmaken

nb september 1.5

Zoals afgelopen weekend al op de Open Dagen bleek is de nieuwbouw die we in de zomermaanden realiseerden een welkome aanvulling op de wintersportbeleving binnen onze vereniging. Het nieuwe paviljoen met boven in de ski-shop en onderin de verhuur- en verkleedruimte hebben we in vier maanden tijd gebouwd. Natuurlijk zijn we met de seizoenstart erin getrokken. Maar het gebouw is nog niet helemaal klaar. De komende weken worden de laatste zaken afgemaakt.

Een trap maken kost tijd. Tijdens de bouw hebben we, mede geïnspireerd door de Coronathematiek, de ingang naar de verhuurafdeling nog weer gewijzigd. Hij is breder en groter geworden, waardoor “verkeersstromen naar binnen en naar buiten” veiliger worden.

En dan blijk je in de bouwvakvakantie maar niet zo een passende trap te hebben. Dus deze maand werken we nog met een tijdelijke trap van steigermateriaal. De nieuwe zit er over een maand in.

Ook gaan we nog veel zaken verfraaien, zoals de mooie lange wand links, bij binnenkomst. Uit de gelederen van de clubleden is het aanbod gekomen om daar een groot sneeuwlandschap op aan te brengen, waardoor je met het naar beneden komen over de trap de beleving krijgt alsof je een sneeuwhelling afkomt.

Ook komt er voor kinderen een glijbaan links langs de trap. Naar beneden glijden in een “sneeuwlandschap” wordt dan extra leuk……………

De nieuwe opbergvakken in de verhuurruimte, waar velen tijdelijk hun kleren en ander spullen kwijt zullen kunnen, worden nog geschilderd. En op de kopse zijde van de ski- en schoenenrekken komen fraaie frontpanelen met ook de “skiënde mannetjes “ uit onze huisstijl al verfraaiing erop.

Kortom, deze maand nog wat afwerking en dan hopen we begin oktober echt klaar te zijn. We zullen dan ook nog een officiële OPENING van het nieuwe pand vieren.

nb sep 1.5