.financity-logo { display: none; } .single footer, .single .financity-blog-title-wrap{ display:none !important; } tribe-bar-date-filter table { width: 100%; text-align: left; margin-bottom: 10px; } table tr td { padding: 0px;} /* div.gdlr-core-column-20 { position: fixed; right: 0; }*/ .wpcf7-form-control { background-color: #FFFFFF; } ..gdlr-core-page-builder-body { background-color: #FFFFFF; } body .gdlr-core-blog-full .gdlr-core-excerpt-read-more { display: none; }

Over geld en betalen bij Wolfskamer

nb september 1.6

De bancaire systemen en regels zijn de laatste drie jaar heel snel gewijzigd. We ervaren het allemaal. Als je bij sommige banken een rekening wilt openen word je eerst aan een soort justitieverhoor onderworpen. Ook sluiten overal de kantoren en zijn de geld-afdracht regels aan het veranderen. Een en ander heeft tot gevolg dat ook wij bij Wolfskamer Wintersport ons moeten aanpassen bij de hantering van de geldstromen. In principe zal er nauwelijks nog sprake kunnen zijn van contant geld betalingen en zullen vanaf dit seizoen de geldhandelingen per pinbetaling of bancaire overschrijving plaats vinden.  

Het zal even wennen zijn voor leden die nog gewend zijn om met contant geld te betalen. Sommige oudere leden ervaren nog wel eens comfort bij het betalen met contant geld. Maar ook in bepaalde ondernemerskringen is “cash op zak” gebruikelijk.

We zien ons genoodzaakt, met name door de veranderingen bij de banken, om ook onze geldstromen anders te regelen. Dus we gaan niet meer aan het eind van de dag met een zak geld naar de bank, maar zullen de grotere geldhandelingen per pin of bancaire overschrijving gaan laten plaats vinden.

Wij vragen aan onze leden begrip voor deze wijziging, die vooral veroorzaakt wordt door de hedendaagse bancaire praktijken.

Dus zorg dat je per pin kunt betalen bij de receptie.

nb sep 1.6