.financity-logo { display: none; } .single footer, .single .financity-blog-title-wrap{ display:none !important; } tribe-bar-date-filter table { width: 100%; text-align: left; margin-bottom: 10px; } table tr td { padding: 0px;} /* div.gdlr-core-column-20 { position: fixed; right: 0; }*/ .wpcf7-form-control { background-color: #FFFFFF; } ..gdlr-core-page-builder-body { background-color: #FFFFFF; } body .gdlr-core-blog-full .gdlr-core-excerpt-read-more { display: none; }

Nieuwsbrief september 3

De evenementenkalender                 
Sport en recreatie als inspiratie…….

podium

De Covidperiode heeft onze traditie van het organiseren van aansprekende evenementen gedurende het skiseizoen behoorlijk doorkruist. We waren gewend niet belemmerd door weer en wind leuke happenings te houden. Voor dit seizoen hebben we besloten minstens éénmaal per maand een evenement te organiseren. Ze vinden de basis in zuivere sportevenementen of in recreatieve evenementen. We hebben gekeken wat in de afgelopen jaren vaak een succes was en daar hebben we nieuwe versies van op de rol staan.

Vrijdag 30 september en zaterdag 1 oktober begint het met de Oktoberfeesten…. Lederhose , Tiroler muziek en een hoop gein zullen ervoor zorgen dat het seizoen dansend wordt gestart.

# vrijdag en zaterdag eind van deze maand Oktoberfeesten; tevens opening van de nieuwe Verenigingslounge

oktoberfest                                      

# Het kind/ouderspektakel, respectievelijk 2 zaterdagen eind oktober. Het is een familie evenement waarin de gezinsleden met elkaar een Wolfskamer gezinsbeleving hebben waarin ze elkaar onderling ook kunnen uitdagen. Bewegen, plezier, vaardigheden leren en een gevoel van verbondenheid met de vereniging, voor het hele gezin, zijn zo de ingrediënten van dit sportieve feest.

# de Triple, 17 & 18 december een iconisch sportfestijn waarmee Wolfskamer Wintersport zo langzamerhand het grootste wedstrijdevenement bij het Nederlandse baan skiën  biedt. We maken er dit jaar een tweedaagse van. Op zaterdag  de landelijke wedstrijden voor wedstrijdskiërs en ook voor de skiërs met een fysieke beperking. Op zondag de interne wedstrijden zoals de Bambi-cup en de G-skiwedstrijd. Een grootse omlijsting met muziek, optredens en “streaming “weergave als internet TV ,maken het tot ons grootste evenement.

# in de periode 5 tot 12 januari het Wolfskamer Reüniefestijn, Een nieuw evenement waarbij leden en oud-leden van de laatste 45 jaar betrokken zullen zijn.

# Half april, het festijn “We doen het nog een keer”, als seizoen uitzwaaier