.financity-logo { display: none; } .single footer, .single .financity-blog-title-wrap{ display:none !important; } tribe-bar-date-filter table { width: 100%; text-align: left; margin-bottom: 10px; } table tr td { padding: 0px;} /* div.gdlr-core-column-20 { position: fixed; right: 0; }*/ .wpcf7-form-control { background-color: #FFFFFF; } ..gdlr-core-page-builder-body { background-color: #FFFFFF; } body .gdlr-core-blog-full .gdlr-core-excerpt-read-more { display: none; }

Nieuwsbrief september 4

Enthousiaste gastvrijheid                                         
de Horeca bij Wolfskamer op nieuwe leest

horeca

Het belang van hartelijkheid en gastvrijheid en een hedendaags aanbod van hapjes en drankjes vormden begin van 2022 de inspiratie voor een nieuwe opzet van onze hospitality. Anderzijds was er ook behoefte aan meer effectieve inzet van mensen.

We hebben als wintersport seizoenbedrijf gezocht naar een zomersport seizoenbedrijf in de buurt, als partner. We vonden de Golfbaan in Zeewolde. Zo kunnen we een krachtige medewerkerspool bouwen en medewerkers jaarrond een job bieden. Bovendien leren ze veel in de twee verschillende omgevingen. Met ook de nieuwe Verenigingslounge erbij hebben we een prachtig aanbod aan onze leden.

Cees Stensen, geroutineerde en ervaren Horeca man is de uitbater in Zeewolde en sinds april ook verbonden aan Wolfskamer Wintersport. Hij speelt qua personele bezetting van de Hospitality nauw samen met Natascha van Wijngaarden, hoofd Hospitality, receptie en bedrijfsbureau. Als zodanig is hij lid van het managementteam van Wolfskamer wintersport

tap

Qua strategie en marketing van de Horeca is zijn operationele partner Ronald van der Zande, directeur Wolfskamer. Doel is om naast het gewone dagelijkse horeca-aanbod aan de 4000 leden ook een nieuwe “poot” evenementen en partijen te ontwikkelen waarbij zowel uit kringen van de leden alsook uit de sfeer van bedrijven en organisaties een aanbod gedaan kan worden, ook in combinatie met ski-clinics en workshops.

Met de komst van Oliver, de vrolijke keukenmeester, is ons gastronomisch aanbod ook gegroeid. En met de komst van een nieuwe beverage partner, het familiebedrijf Swinkels Breweries uit Lieshout, hebben we een zeer passende partij gevonden die de beoogde verenigingscultuur van Wolfskamer krachtig kan helpen uitbouwen.