.financity-logo { display: none; } .single footer, .single .financity-blog-title-wrap{ display:none !important; } tribe-bar-date-filter table { width: 100%; text-align: left; margin-bottom: 10px; } table tr td { padding: 0px;} /* div.gdlr-core-column-20 { position: fixed; right: 0; }*/ .wpcf7-form-control { background-color: #FFFFFF; } ..gdlr-core-page-builder-body { background-color: #FFFFFF; } body .gdlr-core-blog-full .gdlr-core-excerpt-read-more { display: none; }

Nieuwsbrief september 5

Goed voorbereid naar je ski-les             
Veilig en onbelemmerd

thomas

Deze week was het startschot voor het nieuwe Wolfskamer seizoen

Dat roept bij veel vaak nieuwe leden en cursisten veel vragen op, zoals

  • Bij wie heb ik of mijn kind(eren) les?
  • Op welke baan?
  • Wat trek je nou eigenlijk aan op de baan?

Allerlei praktische zaken waarop leraren en receptie  je graag een antwoord geven zodat je goed voorbereid kunt zijn . 

Tijdens de eerste lesweek staan onze teamleden graag voor je klaar.

  • De lessen

Een les duurt 50 minuten en voor elke les heb je de mogelijkheid om 10 minuten in te skiën. Let wel op de lestijden. Door de weeks starten we 10 over half en in het weekend starten we 10 over heel. Uiteraard spreekt het voor zich dat je de baan pas op gaat als de voorgaande les beëindigd is.

kinderlnad

  • De juiste kleding

Tijdens de lessen moet je gehele lichaam zijn bedekt met kleding. Shirts of jassen moeten lange mouwen hebben. Korte broeken zijn niet toegestaan. En vergeet je handschoenen niet. Wanten kunnen natuurlijk ook maar met handschoenen heb je meer grip. Uiteraard is het ook weersafhankelijk hoe je je kleedt. Wij adviseren kinderen t/m 15 jaar een helm te dragen.

  • Materiaal

Onze lessen en het vrij skiën zijn exclusief materiaal. Het materiaal kan los, per uur, gehuurd worden maar je kunt ook een materiaalkaart kopen.

  • Relaxed

Kom de eerste les ongeveer een half uur eerder naar de club om alles te regelen en de juiste materialen te passen. Skistokken zijn vrij te gebruiken, deze vind je op het Wolfskamer Plaza.

Voor overige vragen staat ons receptieteam dagelijks voor je klaar tijdens de openingstijden van de baan, of anders via de mail [email protected].