.financity-logo { display: none; } .single footer, .single .financity-blog-title-wrap{ display:none !important; } tribe-bar-date-filter table { width: 100%; text-align: left; margin-bottom: 10px; } table tr td { padding: 0px;} /* div.gdlr-core-column-20 { position: fixed; right: 0; }*/ .wpcf7-form-control { background-color: #FFFFFF; } ..gdlr-core-page-builder-body { background-color: #FFFFFF; } body .gdlr-core-blog-full .gdlr-core-excerpt-read-more { display: none; }

Samen naar de sneeuw

Het is duidelijk dat het verenigingsleven van Wolfskamer Wintersport zich hoofdzakelijk afspeelt op ons fraaie banencomplex in Huizen, met meer dan 10.000 m2 skibaan. Maar we doen meer. Met onze wedstrijdsporters, met de G-skiers en met de mensen met een lichamelijke beperking zitten wij en onze partners veelvuldig in de Oostenrijkse sneeuw. We willen graag het aanbod voor onze leden groter maken door ook goed georganiseerde sneeuwreizen aan te bieden voor groepen uit onze kring. Graag polsen we de belangstelling om met de ervaring van onze skileraren een aanbod te doen.

We kennen het allemaal, de persoonlijke bucketlist. Dingen die je in de loop van je leven nog eens graag wilt doen. Als het dagelijkse leven je heeft opgeslokt, met gezin, baan, hypotheek en verplichtingen, lijk je soms veraf van de onbevangen tijd van middelbare school en vervolgopleiding. Zowel mannen, met sportende vriendengroepen, als vrouwen die samen met vriendinnen even “los” willen komen van de overvolle maatschappelijke agenda, kennen die bucketlist.

Binnen Wolfskamer Wintersport is een grote kennis en ervaring op het gebied van organiseren en begeleiden van collectieve sneeuwreizen. We kennen de goede plekjes en de leuke hotels in de Oostenrijkse pistegebieden en we weten dit tegen “smart” condities te regelen. Onze mensen van het wedstrijdteam, van de sneeuwreizen voor de G-skiërs en voor de lichamelijk beperkte skiërs organiseren al jaren leuke sneeuwreizen.

Hoe makkelijk is het om dat eens op te zetten voor geïnteresseerde leden. Te denken valt aan een all-in concept, met reis, al of niet met eigen auto, een hotel, skipassen en afwisselend  skilessen en lichte vormen van avontuur in het pistegebied. Onze leraren zijn dan begeleider en Wolfskamer de organisator.

We zouden vrij vlot in het begin van het nieuwe jaar een paar keer een aanbod kunnen doen. Van belang is dat we weten hoe de belangstelling ligt. Wij zijn er klaar voor.

Als je interesse hebt stuur dan een e-mail naar Marco kristelijn, sinds de zomer bij ons in dienst als Manager Wedstrijdsport. Hij heeft in zijn portefeuille de opdracht om deze ontwikkeling op te starten en hoort graag van jouw belangstelling en speciale verwachtingen en wensen op dit vlak.