Skischool

Ga goed voorbereid naar de sneeuw!
Bij de skischool van Wolfskamer Wintersport kan je terecht voor diverse skicursussen:

Najaarscursus 13 lessen (Je betaalt slechts 12 lessen):
In de periode van 8 september t/m 7 december 2018 vindt onze najaarscursus plaats. Gedurende 13 weken worden van maandag t/m zondag, de 13 lessen van 50 minuten per week gegeven. Op deze manier ben je nog vóór de kerstvakantie klaargestoomd voor de wintersport, waardoor jij geheel zelfstandig kan skiën. De najaarscursus is geschikt voor iedere skiër vanaf 4 tot 100 jaar, of jij nu een beginner, gevorderde of expert bent. De prijs t/m 14 jaar bedraagt € 135,00 en vanaf 15 jaar € 180,00.

Voorjaarscursus 8 lessen:
In de periode van 4 januari t/m 10 maart 2019 vindt onze voorjaarscursus plaats. Gedurende 8 weken worden van maandag t/m zondag, de 8 skilessen van 50 minuten per week gegeven. Op deze manier ben jij nog vóór de krokusvakantie klaargestoomd voor de wintersport, waardoor je geheel zelfstandig kan skiën/snowboarden. De voorjaarscursus is geschikt voor iedere skiër/snowboarden vanaf 4 tot 100 jaar, of je nu een beginner, gevorderde of expert bent.

Combinatiecursus 21 lessen:
In de periode van 8 september 2018 t/m 10 maart 2019 vindt onze combinatiecursus plaats (met uitzondering de kerstperiode 7 december t/m 3 januari en krokusvakantie regio noord). De combinatiecursus is een combinatie van een najaars- en een voorjaarscursus. Gedurende 20 weken worden van maandag t/m zondag, de 21 lessen van 50 minuten per week gegeven. Op deze manier ben je nog vóór zowel de kerst- als de krokusvakantie klaargestoomd voor de wintersport, waardoor jij geheel zelfstandig kan skiën. De combinatiecursus is geschikt voor iedere skiër vanaf 4 tot 100 jaar, of jij nu een beginner, gevorderde of expert bent. De prijs t/m 14 jaar bedraagt € 185,00 en vanaf 15 jaar € 250,00!

Spoedcursus 12 lessen:
In de periode van 27 oktober t/m 7 december 2018 en de periode 5 januari t/m 9 februari 2019, vinden onze spoedcursussen plaats. Van maandag t/m zondag worden de 12 lessen van 120 minuten per week gegeven (inclusief 20 minuten pauze). Op deze manier word je met spoed klaargestoomd voor de wintersport, waardoor je geheel zelfstandig kan skiën. De spoedcursussen zijn geschikt voor de beginnende skiër vanaf 10 jaar. De prijs t/m 14 jaar bedraagt € 135,00 en vanaf 15 jaar € 180,00.

Materiaal:
Alle cursussen zijn exclusief de huur van het materiaal!

 

Skiën voor iedere leeftijd.

Skiën, een sport voor zowel jong als oud. Van 4 t/m 100, iedereen kan het leren.

Kinderskicursussen kunnen worden geboekt vanaf 4 jaar. De lessen worden uitsluitend door gediplomeerde leraren gegeven die gespecialiseerd zijn in het geven van kinderskilessen. De kinderen worden op speelse wijze voorbereid op de wintersport. Mede hierdoor is onze skischool de grootste van Nederland in het geven van kinderskilessen.

Volwassen skicursussen vanaf 15 jaar. Heeft je er altijd al van gedroomd om te skiën? Dan kun jij deze droom nu bij Wolfskamer Wintersport verwezenlijken! Door wekelijks les te krijgen op onze skibanen, zullen jouw vrienden en kennissen moeite hebben je bij te houden in de sneeuw. Heb je al ski-ervaring? Op onze skibanen kan je aan je techniek blijven werken.

Senioren skicursussen voor ouderen vanaf 65 jaar. Nooit te oud om te leren, onze uitsluitend gediplomeerde leraren van onze skischool hebben een aangepast lesprogramma voor de ouderen vanaf 65 t/m 100 jaar. Iedere week wordt er aan de techniek gewerkt zodat er gecontroleerd, beheerst en zonder blessures van de piste af geskied kan worden! Reeds ervaring? De skicursussen voor ouderen zijn ideaal om sociale contacten op te doen en om het lichaam gezond en fit te houden.

Skiën met een beperking

Skiën met een verstandelijke- of een lichamelijke beperking behoort bij Wolfskamer Wintersport ook tot de mogelijkheid.

Het G-Skiteam richt zich op enthousiaste skiërs met een verstandelijke beperking, onder leiding van gediplomeerde leraren van onze skischool.

In samenwerking met de Vereniging van Gehandicapte Wintersporters (VGW) biedt Wolfskamer Wintersport ook de ruimte voor sporters met een lichamelijke beperking. Speciaal opgeleide vrijwilligers ondersteunen de sporters met de beoefening van hun wintersport.

 

Nieuwsbrief

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?