.financity-logo { display: none; } .single footer, .single .financity-blog-title-wrap{ display:none !important; } tribe-bar-date-filter table { width: 100%; text-align: left; margin-bottom: 10px; } table tr td { padding: 0px;} /* div.gdlr-core-column-20 { position: fixed; right: 0; }*/ .wpcf7-form-control { background-color: #FFFFFF; } ..gdlr-core-page-builder-body { background-color: #FFFFFF; } body .gdlr-core-blog-full .gdlr-core-excerpt-read-more { display: none; }

Wat u moet weten bij deze lesinschrijving

U heeft uzelf en/of gezinsleden ingeschreven voor skilessen in het seizoen 2020/2021.Vanuit de praktijk van de skischool geldt daarbij het volgende:

  • Wij plaatsen cursisten zo nauwkeurig mogelijk in lesgroepen die overeenstemmen met het skivaardigheidsniveau van de cursist. Dit wordt beoordeeld door de skischoolstaf aan de hand van resultaten in een vorig seizoen of middels vóórskiën.
  • Kinderen kunnen vanaf hun vierde jaar toegelaten worden tot de lessen. Bij snowboarden geldt een drempelleeftijd van 8 jaar.
  • Wij doen bij de roosterplanning ons uiterste best om leden uit één gezin desgewenst zoveel mogelijk bij elkaar “in de buurt” te plannen qua lesmoment.
  • Soms moeten we in overleg met u aan de hand van het totale roosterplan wijzigingen doorvoeren qua planning. Ook kunnen na de kerst voor module 2 rooster-verschuivingen plaats hebben, die in overleg met u worden bepaald.
  • In het geval dat er onverhoopt voor u geen plaats (meer) beschikbaar is in dit seizoen, dan is het betaalde lesgeld als tegoed beschikbaar voor het volgend seizoen.
  • De soort cursus, zoals bijvoorbeeld een volledige seizoencursus of een van de respectievelijke 2 modules daarvan, heeft u gekozen in overleg met onze medewerkers van de receptie. In de brochure en op de website staan de verschillende mogelijkheden benoemd. Op de voorzijde van dit document hebben wij uw keuzes vastgelegd.
  • Om de skilessen te kunnen volgen dient u lid te zijn van Wolfskamer Wintersport. Uw inschrijving voor het lidmaatschap heeft u gedaan tegelijkertijd met de opgave voor de cursussen. Definitief lid bent u na betaling van het lidmaatschapsgeld, ten laatste op 1 augustus van het jaar na ontvangst van onze incasso.
  • Beëindiging lidmaatschap na dit seizoen, moet u schriftelijk doen, vóór 1 juli van het lopende seizoen.
  • Het gebruik maken van onze faciliteiten geschiedt voor eigen risico. De skilessen beginnen vanaf zaterdag 12 september 2020 en na de kerst vanaf vrijdag 8 januari 2021. Wij wensen u een plezierig en leerzaam ski- en snowboardseizoen.