.financity-logo { display: none; } .single footer, .single .financity-blog-title-wrap{ display:none !important; } tribe-bar-date-filter table { width: 100%; text-align: left; margin-bottom: 10px; } table tr td { padding: 0px;} /* div.gdlr-core-column-20 { position: fixed; right: 0; }*/ .wpcf7-form-control { background-color: #FFFFFF; } ..gdlr-core-page-builder-body { background-color: #FFFFFF; } body .gdlr-core-blog-full .gdlr-core-excerpt-read-more { display: none; }

Inschrijven lessen 2024 – 2025

Inschrijven lessen seizoen 2024 - 2025

De inschrijvingen voor de ski- en snowboardlessen in seizoen 2024-2025 zijn nu geopend! Schrijf je nu eenvoudig direct online in.

Vul het digitale inschrijfformulier in en wij nemen zo spoedig contact met je op voor de definitieve indeling.

Nog geen lid? Geen probleem! Laat het even weten via het formulier en wij combineren je lidmaatschap gelijk met je inschrijving.

Inschrijven