.financity-logo { display: none; } .single footer, .single .financity-blog-title-wrap{ display:none !important; } tribe-bar-date-filter table { width: 100%; text-align: left; margin-bottom: 10px; } table tr td { padding: 0px;} /* div.gdlr-core-column-20 { position: fixed; right: 0; }*/ .wpcf7-form-control { background-color: #FFFFFF; } ..gdlr-core-page-builder-body { background-color: #FFFFFF; } body .gdlr-core-blog-full .gdlr-core-excerpt-read-more { display: none; }

Upgrades Après Ski Café

Upgrades Après Ski Café

Het Après Ski Café is nog mooier en multifunctioneler geworden. Er is een hele fraaie glazen wand met schuifdeuren geplaatst waarmee een (semi-)afgesloten gedeelte gecreëerd kan worden. Daarmee hebben we een extra ruimte die uitermate geschikt is voor een besloten feestje of een vergadering. Kom vooral kijken en denk eraan: het zijn twee schuifdeuren dus niet trekken 😉 

Daarnaast hebben we een nieuwe beamer en scherm, die met dank aan Henk en Johan vakkundig zijn geplaatst en gemonteerd. De beamer komt goed van pas bij prijsuitreikingen en vergaderingen maar ook bij bijvoorbeeld bedrijfspresentaties. En we kunnen voortaan live wedstrijden streamen! Zaterdag 9 maart as. zullen we een mooie compilatie laten zien van de skicarrière van Maarten. 

Verbeteringen zoals in het Après Ski Café  zijn alleen mogelijk met hulp en medewerking van vrijwilligers, vrienden en betrokken bedrijven. 

Een bijdrage leveren kan op verschillende manieren. Zo is er de Wolfskamer Business Club voor bedrijven, onze Vrienden van de Wolfskamer en zijn er verschillende commissies van vrijwilligers.

Wij heten hierbij Smederij Tukker en Active Professionals van harte welkom in de Wolfskamer Business Club. De club is nog lang niet vol, dus heb je een bedrijf en wil je een bijdrage leveren, laat het ons dan even weten.

Wil je vriend worden van de Wolfskamer of op een andere wijze een bijdrage leveren?  Wij horen het graag. Samen maken wij ski- en snowboardplezier toegankelijk voor iedereen!

 

Vrijwilligers Wolfskamer business club

 

Vrienden van de Wolfskamer