.financity-logo { display: none; } .single footer, .single .financity-blog-title-wrap{ display:none !important; } tribe-bar-date-filter table { width: 100%; text-align: left; margin-bottom: 10px; } table tr td { padding: 0px;} /* div.gdlr-core-column-20 { position: fixed; right: 0; }*/ .wpcf7-form-control { background-color: #FFFFFF; } ..gdlr-core-page-builder-body { background-color: #FFFFFF; } body .gdlr-core-blog-full .gdlr-core-excerpt-read-more { display: none; }

Open dag en seizoensafsluiting op 24 maart 2024

Open dag 24 maart 2024, seizoensafsluiting

Zondag 24 maart sluiten we het seizoen in traditie af met een open dag. Dit jaar combineren we die met een aantal leuke activiteiten voor leden.  

Er is voor iedereen weer gratis tubing (vanaf 16:00 uur) en natuurlijk de mogelijkheid voor een proefles (van 10:00 tot 16:00 uur).  Van 15:00 tot 17:00 is er vrij skiën

Voor het wedstrijdteam en de 4s groepen organiseren we de clubkampioenschappen en hopen we dat er baanrecords worden gebroken.  

De hele dag door kun je langskomen in ons gezellige Après Ski Café voor een hapje en een drankje (tot 20:00 uur). In de middag verzorgen we live muziek en vanaf 15.00 heten we alle leden van de Wolfskamer Business Club welkom en drinken we een drankje om te toasten op een mooi seizoen.  

Alvast een proefles reserveren? Dat kan! Vul het inschrijfformulier in en geef aan dat je een proefles wilt.

Heb jij je al ingeschreven voor de lessen in het volgende seizoen? Inschrijven kan nu eenvoudig online. Vul het inschrijfformulier in en kies de gewenste cursus. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor de definitieve plaatsing.

Inschrijven