.financity-logo { display: none; } .single footer, .single .financity-blog-title-wrap{ display:none !important; } tribe-bar-date-filter table { width: 100%; text-align: left; margin-bottom: 10px; } table tr td { padding: 0px;} /* div.gdlr-core-column-20 { position: fixed; right: 0; }*/ .wpcf7-form-control { background-color: #FFFFFF; } ..gdlr-core-page-builder-body { background-color: #FFFFFF; } body .gdlr-core-blog-full .gdlr-core-excerpt-read-more { display: none; }

Maarten Meiners benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau!

Maarten Meiners benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau!

Tijdens de prijsuitreiking van de Wolfskamer Trofee op 9 maart jl. hadden wij een mooie verrassing voor Maarten. Maarten was gevraagd om de prijzen voor de Wolfskamer Trofee uit te reiken, niet wetende wat hem eigenlijk te wachten stond. Achter de schermen is er namelijk stilletjes gewerkt aan de voordracht voor een lintje.

Na het bekijken van een prachtig filmpje over hoe Maarten bij Wolfskamer Wintersport zijn carrière is begonnen, had Burgemeester Niek Meijer de eer om namens de gemeente Amsterdam deze koninklijke onderscheiding te overhandigen.

Het was een mooie prijsuitreiking met een zeer geslaagde verrassing.

Maarten Meiners: wij hopen dat je ervan genoten hebt! Wij feliciteren je met het erelidmaatschap van Wolfskamer Wintersport en natuurlijk met je welverdiende onderscheiding.

Alle prijswinnaars van de Wolfskamer Trofee: Gefeliciteerd!

Met bijzondere dank aan Make It Heppener  voor het maken van de mooie terugblik en Active Professionals (https://active-professionals.nl/) voor het mede mogelijk maken van deze huldiging.

Geïnspireerd? Kom dan naar onze aanstaande open dag op 24 maart a.s. Wij vertellen je graag wat er allemaal mogelijk is bij Wolfskamer Wintersport. Direct inschrijven? dat kan natuurlijk ook!

Inschrijven