.financity-logo { display: none; } .single footer, .single .financity-blog-title-wrap{ display:none !important; } tribe-bar-date-filter table { width: 100%; text-align: left; margin-bottom: 10px; } table tr td { padding: 0px;} /* div.gdlr-core-column-20 { position: fixed; right: 0; }*/ .wpcf7-form-control { background-color: #FFFFFF; } ..gdlr-core-page-builder-body { background-color: #FFFFFF; } body .gdlr-core-blog-full .gdlr-core-excerpt-read-more { display: none; }

Sportieve aanbieding voor leden Wolfskamer Wintersport

Sportieve aanbieding voor leden Wolfskamer Wintersport

Beste leden,

Om ook buiten het winterseizoen lekker in beweging te blijven, hebben onze buren Coronel Sports een speciale aanbieding voor jou… Sport 4 weken gratis, betaal geen inschrijfgeld en krijg een sportpakket cadeau als je nu lid wordt.

Deze aanbieding geldt bij een 1- en 2-jarig abonnement. Wacht niet te lang. Je kan t/m zondag 16 juni gebruik maken van deze aanbieding.

Wat kan je verwachten bij Coronel Sports?

  • Onbeperkt gebruik maken van alle fitnessfaciliteiten
  • Onbeperkt meedoen met groepslessen
  • Persoonlijk intakegesprek en programma
  • Ontvang een trainingsschema op maat
  • Gratis squashen
  • Zelf je startdatum bepalen
  • Gratis sportpakket

 

Ga naar de aanbieding