.financity-logo { display: none; } .single footer, .single .financity-blog-title-wrap{ display:none !important; } tribe-bar-date-filter table { width: 100%; text-align: left; margin-bottom: 10px; } table tr td { padding: 0px;} /* div.gdlr-core-column-20 { position: fixed; right: 0; }*/ .wpcf7-form-control { background-color: #FFFFFF; } ..gdlr-core-page-builder-body { background-color: #FFFFFF; } body .gdlr-core-blog-full .gdlr-core-excerpt-read-more { display: none; }

Uitnodiging algemene ledenvergadering 28-5-2024

Uitnodiging algemene ledenvergadering op 28 mei 2024

Beste leden,

We nodigen je van harte uit voor een Algemene Ledenvergadering op 28 mei 2024 die in het teken staat van het wijzigen van het investeringsplafond voor 2024 en een kleine wijziging in het Huishoudelijk Reglement.

Deze vergadering wordt gehouden op de Wolfskamer. Je bent welkom vanaf 19.30 uur, de vergadering begint om 20.00 uur. Stukken van de algemene ledenvergaderingen zijn hier te vinden op onze website.

Laat a.u.b. even via het aanmeldformulier weten of je komt, zodat wij alvast rekening kunnen houden met de opkomst.

Agenda en bijlages    Direct aanmelden